Na svečanom obilježavanju četvrt stoljeća HDZ-a Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije u dupkom punoj Sportskoj dvorani Baldekin - prije nadahnutog i motivirajućeg govora predsjednika Tomislava Karamarka - nazočnima su se obratili i domaćini. 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-za-sdp-su-saveznistvo-s-nijemc...

Pobjeda za pobjedom!

Šibensko-kninski župan (i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Šibenika) Goran Pauk, prvi čovjek županijskog HDZ-a i saborski zastupnik Ante Kulušić, gradonačelnik Šibenika dr. Željko Burić te članica Predsjedništva HDZ-a (i kninska gradonačelnica) Josipa Rimac - s ponosom su istaknuli pobjedničke rezultate županije na predsjedničkim izborima, kao i uvjerenje u pobjedu na parlamentarnim!

Na proslavi ovog važnog datuma okupio se niz uglednih dužnosnika naše stranke: međunarodni tajnik dr. Miro Kovač, zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, predsjednik ličko-senjskog HDZ-a Darko Milinović… 

Govore domaćina pogledajte u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:

PAUK: Realizacija projekata - nakon pobjede na parlamentarnim izborima!

HDZ ne zna za poraz, a posebno smo ponosni na pobjedu prve hrvatske predsjednice, koja je uz sve kvalitete koje posjeduje - moram s ponosom istaknuti - i naša šibenska nevista! Naša županija je peta po redu po ostvarenim rezultatima na predsjedničkim izborima, a to je sve zahvaljujući jedinstvu i kvalitetnom radu stranke. Siguran sam u pobjedu na parlamentarnim izborima nakon koje ćemo završiti projekte koje smo davno započeli, poput brze ceste Šibenik-Drniš-Knin. A na kojima i dalje radimo bez obzira na sve prepreke koje nameće nesposobna SDP-ova Vlada. Nastavit ćemo provoditi domoljubnu politiku - politiku temeljenu na razvoju!

Dr. BURIĆ: Šibenik se probudio - obećano i ispunjavamo!

Prije godinu i pol dana slogan HDZ-a na izborima za Grad Šibenik je bio „Šibeniče, probudi se - vrime ti je“, a Grad se - ne samo probudio nakon smjene SDP-ove vlasti - nego ide nezaustavljivim putem u bolju budućnost! Obećano je i ispunjeno - vratili smo Tvornicu elektroda i ferolegura (TEF), Šibenik je postao grad sveučilišnog studija, a bit će i novi proizvod temeljen na znanju... No, radimo dalje - riješit ćemo i problem otoka Obonjana, kao i sve druge zacrtane projekte. Već sada se o Šibeniku priča kao gradu pozitivnih promjena, a tako ćemo i nastaviti! 

KULUŠIĆ: Petom pobjedom u nizu - smjena nesposobne SDP-ove vlade!

Započet ću obraćanje stihovima pjesme „Nije jedan, već su pala oba“ - jedan je već pao 11. siječnja, a drugi će uskoro na parlamentarnim izborima! Za koji mjesec uslijedit će i peta pobjeda u nizu kojom ćemo smijeniti ovu nesposobnu Vladu! Deveta izborna jedinica bila je i ostala utvrda HDZ-a, a uvjeren sam da ćemo ostvariti deset izbornih mandata u našoj izbornoj jedinici. U ovih 25 godina nazivali su nas raznim pogrdnim imenima, htjeli nas zabraniti a mi nižemo pobjedu za pobjedom! HDZ nije sam sebi svrha, već mora služiti boljitku svih hrvatskih građana. Stoga sve pozivam na jedinstvo i zajedništvo da stranci vratimo mjesto koje joj pripada!

RIMAC: Interesi stranke i Domovine iznad osobnih!

Često smo čuli od SDP-ove Vlade da žele ravnomjeran razvoj Lijepe Naše, a svjedoci smo da su nam oduzeli bolnice, pomorska dobra, građevinske dozvole, prihod od poreza na dohodak! A sve s jednim ciljem - da uguše lokalnu i regionalnu samoupravu, pod okriljem tzv. decentralizacije. A sve to jer je u većini jedinica lokalne i regionalne samouprave na vlasti HDZ, čiji načelnici, gradonačelnici i župani časno i pošteno obnašaju svoje dužnosti. Šibensko-kninska županija spremna je za još jednu pobjedu u nizu - na parlamentarnim izborima. Nije važno kako će se liste formirati i tko će na kojoj poziciji biti, već da stavimo interese stranke i Domovine iznad osobnih - jedino ćemo tako pobijediti! 

Više o svečanosti na …

Odgovore predsjednika Karamarka na novinarska pitanja uoči svečanosti, kao i njegov motivirajući govor na obilježavanju možete pročitati na:

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-iz-sibenika-nastavit-cu-s-domo...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-za-sdp-su-saveznistvo-s-nijemc...

A više fotografija sa svečane obljetnice možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.842136565844372.1073741923.333...