HDZ je u našem Zagorju iz dana u dan sve jači, a to ćemo još jednom potvrditi pobjedom na skorašnjim parlamentarnim izborima - istaknuo je prvi čovjek naše stranke u Krapinsko-zagorskoj županiji Žarko Tušek (KZŽ) gostujući ovog tjedna u emisiji „Pod povećalom“ na Varaždinskoj televiziji. 

„Regija“ - Neće proći!

Apostrofirao je tešku gospodarsko-socijalnu situaciju u koju nas je bacila nesposobna SDP-ova vlast - kako u Zagorju, tako i u cijeloj državi. Ali i pogubni partijski naum o „regionalizaciji“ kojom bi se ukinula Krapinsko-zagorska županija. Neće proći!

Cijeli razgovor možete pogledati, a u nastavku izdvajamo dvije snažne Tušekove poruke:

Program gospodarskog oporavka

Tragikomično je to što sada aktualna vlada napada HDZ-ov Program gospodarskog oporavka i zapošljavanja umjesto da pokuša provesti ono što je obećala - ono zbog čega je i dobila mandat. A imali su dovoljno vremena nešto napraviti. 

Svoj gospodarski program temeljito pripremamo - on je realan, kvalitetan i provediv, a HDZ će ga u cijelosti predstaviti nakon što se dozna datum izbora.  No glavne smjernice već se sada znaju jer su prezentirane na zadnja dva vrlo uspješna gospodarska foruma. 

Ne damo Zagorje!

HDZ Krapinsko-zagorske županije neće dopustiti da naš prelijepi kraj bude tretiran kao manje vrijedan. Nećemo dopustiti da SDP-ova vlast - što već dugo planira - ukine našu županiju i time Hrvatsko zagorje utopi u nekakvu regiju. Zagorje ima golemi gospodarski i turistički potencijal - jedino što ima lošu vlast! 

Spremni smo preuzeti odgovornost za upravljanje i Hrvatskom i Krapinsko-zagorskom županijom: preokrenut ćemo katastrofalni demografski trend, zaposliti mlade ljude i zadržati ih u županiji, otvoriti radna mjesta, vrtiće i škole!