U nedjelju se održava drugi krug izbora za gradonačelnika Grada Novog Marofa. Kandidatu HDZ-a, HSS-a i BUZ-a za novomarofskog gradonačelnika Siniši Jenkaču ovih dana stižu potpore sa svih strana. Među inima, video potporu Jenkaču iskazao je i HDZ-ov zastupnik u Europskom parlamentu Andrej Plenković, koji je pozvao birače da podupru našeg kandidata:

Program koji Siniša Jenkač ima za ove izbore izuzetno je koristan za Novi Marof, a riječ je prije svega o jačanju poduzetništva, sređivanju zemljišnih knjiga, jačanju infrastrukturnih projekata, ulaganju u školstvo, poticajima za mlade, kvalitetnom privlačenjem EU fondova - što do sada nije bio slučaj. Siniša Jenkač ima i energiju i znanje i iskustvo te sve ono što mu je potrebno da bude uspješan gradonačelnik Novog Marofa, koji će puno kvalitetnije iskoristiti položaj članstva u EU. Kao zastupnici u Europskom parlamentu, moje kolegice, kolege i ja u tom procesu ćemo mu uvijek vrlo rado pomoći. Glasujte ZA Sinišu Jenkača u nedjelju!

SPORTAŠI, STRUČNJACI, PODUZETNICI, UGLEDNICI…

Uz Plenkovića svoju je potporu Siniši Jenkaču iskazala i HDZ-ova eurozastupnica Ivana Maletić, sportaši:  vaterpolist Perica Bukić i košarkašica Antonija Mišura, poduzetnici: Dragutin Gotić, Marijan Kovačić i Marijan Blažin, dr. med. Denis Kovačić, predsjednik varaždinskog (županijskog) HDZ-a Anđelko Stričak, načelnici općina Goran Kaniški (Kneginec), Nenad Horvatić (Ljubešćica) i Marin Bosilj (Sveti Ilija).

Podsjetimo se, na predizbornom skupu uoči drugog kruga izbora za gradonačelnika u Novom Marofu, svoju potporu Jenkaču su iskazali predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, predsjednik HSS-a Branko Hrg, glavni tajnik Milijan Brkić, međunarodni tajnik dr. Miro Kovač te članovi nacionalnog Predsjedništva HDZ-a Andrija Mikulić, Josip Križanić, Darko Horvat i Josip Bilaver.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-iz-novog-marofa-u-nedjelju-dobiva...