Povodom Dana otvorenih vrata zagrebačkog HDZ-a svečano je uručeno više od 200 članskih iskaznica novim članovima gradske organizacije. Prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić iskazao je srdačnu dobrodošlicu novim članovima te ih upoznao s aktivnostima gradske organizacije i radom zastupnika HDZ-a u Gradskoj skupštini. Na dodjeli su bili potpredsjednici i područni predsjednici Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba.

Novo vrijeme - nova snaga

Tom je prigodom Mikulić pozvao sve nove članove da se aktivno uključe u rad stranačkih organizacija u Gradu Zagrebu:

- HDZ je izabrao svoj smjer koji je mukotrpan, ali unazad posljednja četiri izborna ciklusa daje samo pobjedničke rezultate. Zagrebačka organizacija HDZ-a spremna je na sve izbore ma kad oni bili. Još jednom zahvaljujem na iskazanom povjerenju našoj stranci i pozivam nove članove da se aktivno uključe u rad svojih matičnih područnih odbora.

Nezaustavljivi priljev članova

Gradski odbor HDZ-a svakim danom broji sve više članova. Dani otvorenih vrata i ovog su se puta pokazali izvrsnom prilikom za masovno učlanjenje Zagrepčanki i Zagrepčana. Naša stranka tako učvršćuje svoju poziciju najjače političke organizacije - kako u Hrvatskoj, tako i u Zagrebu.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/dani-otvorenih-vrata-zagrebackom-hdz-u-...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/118-novih-clanova-u-sesvetama