Obilazeći organizacije HDZ-a na terenu u sklopu priprema za svibanjske izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik naše stranke Gordan Jandroković sudjelovao je na sjednici Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba.

- I Zagreb će, kao i prije pet godina, dati svoj veliki doprinos HDZ-ovoj uvjerljivoj pobjedi na EU izborima! Od zagrebačkog HDZ-a s pravom očekujemo da bude „dodana vrijednost“ koja će nam u konačnici osigurati eurozastupnika više! Nedavni izbori u Lici potvrdili su da je HDZ najjača, stožerna stranka hrvatskog naroda. Tako će biti i na izborima za članove Europskog parlamenta. Zajedno, idemo po novu pobjedu! - poručio je glavni tajnik.

Rotor - projekt HDZ-a i Vlade RH!

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a i Gradske skupštine dr. sc. Andrija Mikulić istaknuo je da prema svim istraživanjima javnog mnijenja hrvatski ljudi prepoznaju postignuća naše Vlade i odgovornu politiku naše stranke - kako u državi, tako i u Zagrebu:

- Svjedoci ste da nijedna odluka u našem voljenom gradu ne može proći bez pristanka HDZ-a! Novozagrebački rotor se obnavlja, što bi neki htjeli prešutjeti, upravo zahvaljujući HDZ-ovom amandmanu kojim smo u Gradskoj skupštini uvjetovali usvajanje ZG proračuna! Morate znati i da se taj infrastrukturni pothvat „pokriva“ u 85-postotnom udjelu sredstvima iz EU fondova! Dakle, rotor je projekt i HDZ-a i naše Vlade!

Zagreb u plavoj boji!

Na kraju izlaganja, pozvao je sve članice i članove zagrebačkog HDZ-a da 26. svibnja - osnaženi našim uspjesima i na gradskoj i na državnoj razini - iziđu na europske izbore, a pola godine kasnije i na izbore za predsjednicu Republike:

- Uopće ne sumnjam u premoćnu pobjedu! Kako je najavio i predsjednik Plenković na 29. rođendanu HDZ-a u gradskim četvrtima Gornji grad-Medveščak, Donji grad & Podsljeme, naša je stranka, nakon što je na zadnjim lokalnim izborima pobijedila u Splitu, na pravom putu da se vrati i u Zagrebu i Osijeku! A kanimo preuzeti, prvi put, odgovornost i za Rijeku! Za sva četiri najveća grada!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/za-razliku-od-slabasne-i-fragmentirane-konkurencije-hdz-je-u-stanju-odgovoriti-na

IZBORNE PRIPREME: ZAGREB NAKON 11 ŽUPANIJSKIH ORGANIZACIJA

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ u „izbornom modu“

Prije Zagreba, Jandroković je već obišao 11 županijskih organizacija naše stranke. Redom: osječko-baranjsku, zagrebačku, koprivničko-križevačku, šibensko-kninsku, ličko-senjsku, požeško-slavonsku, bjelovarsko-bilogorsku, krapinsko-zagorsku, sisačko-moslavačku, vukovarsko-srijemsku & varaždinsku.