Dugovi građana i dalje će se generirati ako SDP-ova vlada ne pokrene zapošljavanje. A jedini način da izađemo iz krize jest sveobuhvatan gospodarski program, kakav upravo finalizira naša stranka u suradnji s prestižnim IFO institutom iz Bavarske! - istaknuo je predsjednik Odbora za financije HDZ-a dr. sc. Tomislav Ćorić gostujući u Dnevniku u 22 na N1 televiziji (voditeljica: Sandra Križanec).

Trogodišnji zimski san

Na zloguka predviđanja da Hrvatsku čeka „grčki scenarij“ dr. Ćorić je odgovorio da se SDP-ova vlada napokon mora probuditi iz svoga zimskog sna i letargije te primiti reformi!

http://www.hdz.hr/vijest/eu/video-iz-bruxellesa-ne-treba-nam-grcki-popul...

HDZ reagirao prvi!

Dr. Ćorić se osvrnuo i na zamrzavanje tečaja švicarskog franka te istaknuo da je HDZ, na izvanrednoj konferenciji za medije čim je buknula kriza, prvi zatražio tu mjeru, ali ne onako ad hoc poput Vlade - čime samo odgađa problem - nego u sklopu cjelovitog rješenja:

- Iz naše perspektive, ideja je da se krediti u francima konvertiraju u kredite u eurima.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-rjesenje-za-svicarce-konverzij...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-konverzija-jedino-dugorocno-rj...

PREDIZBORNI TRIKOVI DOĆI ĆE GRAĐANIMA NA NAPLATU!

U više navrata je i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao Kukuriku predizborne mjere te pojasnio da će, nažalost, ljudi kojima su oprošteni dugovi za nekoliko mjeseci doći - jer nemaju posao - u istu poziciju. Rješenje je otvaranje novih radnih mjesta - što će HDZ i ostvariti svojim cjelovitim gospodarskim programom nakon pobjede na parlamentarnim izborima.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-za-razliku-od-sdp-ovih-parcija...