Varaždinska županija. Kandidatkinja HDZ-ove koalicije Kolinda Grabar-Kitarović - predstavljajući svoj pobjednički program “Za bolju Hrvatsku” na proslavi Dana Općine Jalžabet - istaknula je da će se čim postane predsjednica posvetiti gospodarskom rastu, poticanju domaćih i stranih ulagača te otvaranju radnih mjesta:

SDP: Socijalno-Demografski Ponor

- Hrvatska je u velikoj gospodarskoj i socijalnoj krizi. Kumulativni pad BDP-a u zadnjih šest godina iznosi 13 posto, nezaposlenost je blizu 18 posto, dok su deficit i inozemni dug rekordni. Osamdeset posto građana smatra da država ide u krivom smjeru. Nezaposlenost, neisplata plaća, egzodus mladih - samo su neki od ozbiljnih problema. 

Grabar-Kitarović najavila je, također, nultu stopu tolerancije prema korupciji, kao i borbu za učinkovitu državnu i lokalnu upravu.

SDP-ovci, vidite da se može!

Buduća predsjednica obišla je i Poduzetničku zonu Jalžabet koja zapošljava više od 700 ljudi u toj općini s oko 3.700 stanovnika. I u kojoj je, dakako, HDZ na vlasti. Prisjetimo se, i predsjednik Karamarko bio je posjetio tu zonu prilikom otvaranja Športskog centra u Jalžabetu. SDP-ovci, vidite da se može!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-jalzabeta-novi-porezi-kao-da-poza...

Kolinda Grabar-Kitarović potom je u varaždinskom HNK prisustvovala humanitarnom koncertu u povodu Dana Katarine Zrinski u organizaciji HDZ-ove Zajednice Žena „Katarina Zrinski“ Varaždinske županije i Grada Varaždina. 

Cijelu fotogaleriju Kolinde Grabar-Kitarović u Varaždinskoj županiji možete pogledati na linku:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.700612780037763.1073741935.406...