Buduća predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović predstavila je danas u Splitu projekt VolonTIraj.hr - internetsku platformu namijenjenu svima koji se žele prijaviti i volontirati u njezinoj kampanji te sudjelovati u dobrotvornim i ostalim društvenim akcijama koje će pokrenuti.

I TI ZA KOLINDU!

Posjetom na internetsku stranicu volontiraj.hr svi zainteresirani mogu ostaviti podatke te se uključiti u pobjedničku kampanju! Grabar-Kitarović pred okupljenim je mnoštvom u Gradu pod Marjanom predstavila cilj projekta:

- Projekt VolonTIraj.hr pruža priliku svim pojedincima, svim ljudima koji čine temelj našega hrvatskog društva, da svoj dobrovoljni rad usmjere prema  dobrobiti zajednice, osnaživanju ispravnih vrijednosti i za bolju Hrvatsku! Bolju za sve nas! Sigurna sam da ćete svi vi, ali i tisuće i tisuće ostalih koji će nam se pridružiti, prepoznati važnost ovog programa. Potpuno ste svjesni društvenih problema i nemoći vladajućih da ih riješe te, ono najvažnije, svjesni ste koliko upravo vi, svatko od vas, može pridonijeti napretku lokalnih zajednica i društva u cjelini!

Bolja Hrvatska - nadohvat ruke!

Skorašnja predsjednica RH u nadahnutom je govoru, nabijenom emocijama, poručila i da zajedno možemo pokrenuti svijet, učiniti život boljim i ljepšim!

- Možemo zakotrljati veliku lavinu dobrote i prenijeti je na sve uspavane i nezainteresirane. Moramo ih probuditi i motivirati, moramo im reći da bolja Hrvatska postoji, da je tu - nadohvat ruke! Nema opravdanja za apatiju! Dosta je nečinjenja, lažnih nada i obećanja! Dosta je zamagljivanja i iskrivljene istine! Sada, upravo sada, vrijeme je za odlazak istrošenih, potrošenih i beskorisnih! Treba nam novi početak! Trebate nam vi, treba nam bolja Hrvatska!

Grabar-Kitarović zaključila je da je Hrvatskoj potrebna promjena - koju više ne smijemo odgađati! Hrvatskoj su potrebni ljudi koji je žele, znaju i hoće voditi!