Neprestance na terenu - uvijek sa svojim narodom. Predsjednik Tomislav Karamarko danas je u Gospiću pribivao svečanom otvaranju 17. tradicijske manifestacije „Jesen u Lici“. Kao i u svakom kraju Lijepe Naše, budućeg premijera građani su zaustavljali, razgovarali s njim i fotografirali se za uspomenu. 

Predsjednika Karamarka srdačno su dočekali domaćini - predsjednik ličko-senjskog HDZ-a (i saborski zastupnik) Darko Milinović i župan Milan Kolić.

Eko-etno manifestacija „Jesen u Lici“ održava se od 2. do. 4. listopada na gospićkom Trgu Stjepana Radića. Kao i prethodnih godina, i ove se godine očekuje izniman interes posjetitelja koji će na jednom mjestu imati prigodu i čuti i vidjeti izvornu narodnu pjesmu, ples ličkog kraja i nastupe kulturno-umjetničkih društava.

A predstavit će se i brojna mala poljoprivredna gospodarstva (OPG-ovi), mali poduzetnici te svi oni koji proizvode različite prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode - čuvajući tako tradiciju ličkog kraja. Ukupno će biti oko 300 izlagača, a manifestacija je s godinama poprimila i međunarodni značaj - svoje proizvode prezentirat će i izlagači iz Bosne i Hercegovine, Slovenije…