Došli smo upozoriti na katastrofalnu situaciju u koju su nas doveli Milanović, Linić, Grčić, Mrsić, Maras, Vrdoljak i ostali Kukuriku nesposobnjakovići. Kada već ne znaju voditi državu, neka se napokon maknu s vlasti i spase Hrvatsku! Narod nije zaslužio živjeti u smeću, niti biti tretiran kao smeće! - poručila je Mladež HDZ-a novim, efektnim performansom na Markovu trgu. 

Akcija Metla! Mladež HDZ-a Vladi je simbolički uručila prigodne darove - kantu za smeće i četiri metle, jedna za svaku od Kukuriku stranaka (SDP, HNS, HSU, IDS). A kako i ne bi kada iz dana u dan čak i međunarodne institucije potvrđuju da nas Milanović i njegova diletantska družina vode ravno - u ponor!

Ubojite urbane akcije

Snižavanje kreditnog rejtinga RH na razinu smeća - zadnja od gromkih pljuski koju je, posve zasluženo, dobila SDP-ova koalicija - i potaklo je HDZ-ov pomladak na ovaj novi, efektni performans na Markovu trgu. Na vrstu urbanih akcija po kojima se naša mladež, bez imalo pretjerivanja, već proslavila:

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/akcija-mladezi-hdz-pohvalnica-premij...

http://www.hdz.hr/o/zo-grada-zagreba/vijest/mladez-hdz-zagreba-milane-od...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/mladez-hdz-donijela-milanovicu-dres-...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/na-markovom-trgu-mladez-hdz-vlada-ne...

Narod nije smeće!

- Došli smo ovdje pred Banske dvore upozoriti na katastrofalnu situaciju u koju su nas doveli Milanović, Linić, Grčić, Mrsić, Maras, Vrdoljak i ostali Kukuriku nesposobnjakovići. Kada već ne znaju voditi državu, neka se napokon maknu s vlasti i spase Hrvatsku! Narod nije zaslužio živjeti u smeću, niti biti tretiran kao smeće! - istaknuo je, ne bez gorčine, jedan od organizatora akcije Vinko Krnjak, tajnik Mladeži HDZ-a Grada Zagreba.

Osim kante za smeće i četiri metle, Mladež je Vladi „darovala“ i dva podjednako prigodna - i prilična - transparenta. Na jednom su upozorili na „ekspresno“ rastući broj nezaposlenih i na pad BDP-a već osam kvartala za redom, a na drugom na tek neke u dugačkom, neprekinutom nizu SDP-ovih afera. Nemoguće je i pobrojati koliko ih ima! 

Rekordna nezaposlenost mladih

- Dok se vladajući na dnevnoj bazi bave sami sobom, zataškavanjem afera, prepucavanjima, uhljebljivanjem, u Hrvatskoj proračun zjapi prazan, a svakog je dana sve više i više nezaposlenih, posebice u dobnoj skupini do 28 godina. Hrvatska je treća u EU po stopi nezaposlenosti mladih, odmah poslije Grčke i Španjolske, no bešćutni Milanović samo ignorantski sliježe ramenima - izjavio je za naš web predsjednik (nacionalne) Mladeži HDZ-a Josip Bilaver. Koji sustavno, ustrajno i konzekventno, upozorava na taj gorući problem.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/vladin-program-totalni-je-promasaj

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/okrugli-stol-na-temu-nezaposlenost-m...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/kukuriku-ce-pozobati-i-ovo-malo-radn...

Pitanje je dana, na žalost, kada će broj nezaposlenih u Hrvatskoj dosegnuti 400 tisuća. Od kada je Milanovićeva družina preuzela vlast, na burzi je završilo novih 70.000 građana! Doista, narod ne zaslužuje ni ovakav tretman, ni ovakvu vladu.