Međunarodni tajnik HDZ-a dr. Miro Kovač osvrnuo se danas u izjavi za Hrvatsku izvještajnu novinsku agenciju (HINA) na sramotne i skandalozne izjave srbijanskog ministra Aleksandra Vulina na komemoraciji žrtvama u Jadovnom.  

- HDZ poziva hrvatsku vladu da od srbijanske vlade zatraži da se ogradi i osudi huškački govor ministra Aleksandra Vulina u Jadovnom. Nedopustivo je da se na komemoraciji na tlu Hrvatske huška i vrijeđa kardinala Alojzija Stepinca, za kojeg je utvrđeno da je spasio mnoge Židove, Srbe i druge koji su bili proganjani za vrijeme Drugog svjetskog rata.

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/video-ako-srbijanska-vlada-presuti-sr...

Program za gospodarski spas

Dr. Kovač je komentirao Milanovićevu prljavu kampanju u kojoj se - uoči predstojećih parlamentarnih izbora - friziraju statistike. Ova vlada dovela je Hrvatsku na sami rub gospodarske propasti svojom nesposobnošću.

- Vladajuća koalicija - predvođena SDP-om - Hrvatsku je dovela na rub gospodarske propasti. U strahu od gubitka izbora, vladajući su odlučili voditi kampanju u kojoj se friziraju statistike te se izmišlja navodni fašizam u Hrvatskoj. HDZ će - nasuprot tome - hrvatskim građanima ponuditi program za gospodarski spas koji će zaustaviti alarmantno iseljavanje mahom mlađih i obrazovanih ljudi iz Hrvatske.