Građani prepoznaju predani rad HDZ-a, nepokolebljiva politička stajališta i naš gospodarski program! Najnovije istraživanje Crobarometra, koje je za Novu TV provela agencija Ipsos Plus, istodobno pokazuje dosad najveći pad SDP-a koji je izgubio potporu i među svojim članovima. 

Diletantizam SDP-ove koalicije našu je zemlju odvukao u gospodarski i socijalni ponor iz kojeg ga - što narod očito dobro zna - može izvući jedino HDZ.

72 posto građana protiv Milanovića!

Na uzorku od 946 ispitanika istraživanje Crobarometra pokazuje da HDZ ovog travnja uživa podršku 31.2 posto građana - što je 1.2 posto više nego u ožujku - dok je SDP pao na 18.8 posto, što je sunovrat od 4.2 u odnosu na prošli mjesec. 

I HDZ-ova je koalicija uvjerljivo prva s 33.8 posto potpore, dok Kukuriku ima samo 22.3 posto.

Osim navedenog, prema Crobarometru čak 72 posto građana smatra kako Hrvatska ide u pogrešnom smjeru, a samo 22 da ide u dobrom .

JANDROKOVIĆ: Stvarni rezultati još bolji!

Rezultate istraživanja komentirao je za Jutarnji list član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković:

Poslovično smo oprezni prema istraživanjima jer su naši stvarni rezultati uvijek bolji nego što to pokazuju ankete - kako je više puta upozoravao i predsjednik Karamarko. No i ovako je razlika golema, postoci u našu korist još su veći nego prije, što potvrđuje trend rasta HDZ-a, a pada SDP-a jer su građani prepoznali da nemaju rješenja za goruće probleme i da su njihove populističke mjere obično prodavanje magle. Čak su i stalni SDP-ovi birači izgubili svaku nadu te i oni iščekuju izbore.