(VIDEO) Buduća predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović održala je jučer dva velika predizborna skupa, u dupkom punim dvoranama Sportskog centra „Krešimir Ćosić“ na zadarskom Višnjiku te u prepunom HNK u Šibeniku. Oba skupa bila su popraćena oduševljenim mnoštvom, gromoglasnim pljeskom i ovacijama za buduću predsjednicu! Na vrlo emotivan način, uz srdačno odobravanje nazočnih, Grabar-Kitarović predstavila je svoj predsjednički program „Za bolju Hrvatsku“.

- Na dnu smo po svim pokazateljima, nezaposlenost iznosi 18 posto, svaki drugi mladi čovjek je nezaposlen, a pad BDP-a je u šest godina iznosio 13 posto kumulativno, što je dovelo državu pred bankrot. Bešćutna i nesposobna vlada i dosadašnji predsjedniik sve to ne vide, no i dalje zamagljuju oči narodu. Josipović se žali na ustavne ovlasti, jer se ne želi zamjeriti Kukuriku koaliciji, koja ga je ponovno kandidirala za još pet godina grijeha nečinjenja! - riječi su to buduće predsjednice na koje su okupljeni u dvorani Višnjik počeli oduševljeno skandirati „Kolinda, Kolinda“!

Cijelu vijest možete pročitati na službenoj stranici buduće predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović:

http://kolinda.hr/vijesti/oba-ce-pasti

Cijeli govor iz Zadra možete pogledati na kolinda.tv: http://bit.ly/1zQTQV2 te iz Šibenika, također, na kolinda.tv: http://bit.ly/1wSdu4a