Članica izbornog stožera bivšeg predsjednika zadužena za pravna pitanja Sandra Petrović Jakovina (SDP) očajnički pokušava osporiti pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović. Najavila je, naime, da bi od Ustavnog suda mogla zatražiti da preispita rezultate izbora. Kao "razlog" navodi to što nevažeći listići nisu ubrojeni u rezultat. 

Tu nebuloznu tvrdnju - koja je posve u skladu s nekorektnošću vječnog gubitnika Milanovića - komentirali su glasnogovornica HDZ-a Dajana Antonija Bebek i saborski zastupnik Vladimir Šeks.

BEBEK: Prikrivanje Milanovićeva fijaska

Smiješno. To je njihov pokušaj da skrenu pažnju javnosti s fijaska vlade Zorana Milanovića vezano za Obiteljski zakon koji je Ustavni sud suspendirao, ali i za prognoze Svjetske banke koja je prepolovila predviđanje rasta hrvatskog gospodarstva za 2015. godinu.

ŠEKS: Izvan zdravog razuma!

Teza gospođe Petrović Jakovina izvan je zdravog razuma. Glasački listić je važeći jedino onda ako je zaokruženo ime jednog od kandidata. Svaki birač zna što znači ako se prekriže oba kandidata ili na listić dodaju neki komentari.