Buduća  predsjednica  RH Kolinda Grabar-Kitarović nastupila je u petak, u prepunoj dvorani Kulturnog centra Vodice, na stranačkome motivacijskom skupu za Šibensko-kninsku županiju:

- Iznimno teško gospodarsko stanje u kojem se nalazi Hrvatska razlog je zašto sam prihvatila kandidaturu. Stoga je prva točka moga predsjedničkog programa „Za bolju Hrvatsku“ - a koji ima pet točaka - upravo gospodarski rast za bolji život u Hrvatskoj. Rebalans državnog proračun čisto je bacanje prašine u oči, a Hrvatska je na gubitku svakim novim danom ove nesposobne vlade! 

Pozvala je Milanovića da izađe iz Vladina aviona i crne limuzine, pa neka pogleda kako ljudi žive. U Belom Manastiru djeca gladuju u školi!? Moramo pomoći i sebi i jedni drugima - treba nam novo hrvatsko zajedništvo!

NE „novim temeljima“, DA novoj predsjednici!

Grabar-Kitarović ponovila je da Vlada RH mora pozvati našeg veleposlanika na konzultacije u Zagreb ako se srbijanska vlada odlučno ne ogradi od velikosrpskih izjava Vojislava Šešelja:

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/ako-se-srbija-ne-ogradi-od-seselja-h...

- Pružat ćemo potporu našim susjedima na putu u euroatlatske integracije, ali bez guranja pod tepih otvorenih pitanja kao što su nestali u Domovinskom ratu ili granica na Dunavu. Ne trebaju nam novi temelji, nego nam treba druga vlast i drugi predsjednik! Predsjednik na odlasku - da ga citiram - on ne zna, ne može i neće!

Zastava s kninske tvrđave

Gradonačelnica Knina i članica Predsjedništva naše stranke Josipa Rimac darovala je skorašnjoj predsjednici RH zastavu s kninske tvrđave - koja će se uskoro vijoriti na Pantovčaku. Na skupu su,  među ostalima, bili i predsjednik županijskog HDZ-a  Ante Kulušić, šibensko-kninski župan Goran Pauk te vodička gradonačelnica Branka Juričev-Martinčev.

Cijelu fotogaleriju Kolinde Grabar-Kitarović u Vodicama možete pogledati na linku:

https://www.facebook.com/media/set/?seta.696298910469150.1073741931.4060...