Partija je bila zločinačko-kriminalna organizacija! Tijekom 90-ih upravo su strukture SKH, čiji je SDP sljednik, izvlačile kapital iz Hrvatske! * O registru sudionika pretvorbe: među 200 najvećih vlasnika dionica samo su njih osam članovi HDZ-a! * Pritisak SDP-a na pravosuđe doista je neviđen i vraća nas u socijalizam! * Milanović i Josipović i ove će godine nametati ideološke teme, a mi one o gospodarstvu - naglasio je, među inim, predsjednik Karamarko uoči svečane sjednice u povodu 24. obljetnice osnutka HDZ-a u Valpovu 

Sukladno strategiji, koja se pokazala pobjedničkom, da težište njegovog rada bude na terenu (da upozna svakog člana Stranke - kako voli reći glavni tajnik Milijan Brkić), predsjednik Tomislav Karamarko sinoć je pribivao proslavi 24. obljetnice osnutka HDZ-a u Valpovu. Uoči svečane sjednice stranačkoga Gradskog odbora, odgovarao je na pitanja okupljenih novinara. 

Dva dana prije, 22. siječnja, predsjednik HDZ-a i u Saboru je, nakon aktualnog prijepodneva, dao izjavu za medije. Između tih dvaju javnih nastupa, Karamarko je u četvrtak, 23. siječnja, gostovao u Dnevniku Nove TV.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/hrvatska-u-ovome-teskom-trenutku-ima...

I premda su naši zastupnici, dobro pripremljeni, rešetali Milanovića s brojkama o gospodarsko-socijalnom ponoru u koji nas je bacila njegova vlada, i premda  je jučer vijest dana bio pad kreditnog rejtinga RH u rang „smeća“ (agencija S&P), ni na Markovu trgu ni u Slavoniji gotovo se nijedno pitanje nije ticalo tema koje najviše zanimaju hrvatske građane - ekonomije i životnog standarda?! Što te iste medijske djelatnike neće smesti da vjerojatno već sutra ustvrde da se Karamarko bavi samo - ideologijom. Prenosimo dio njegovih poruka iz Sabora i Valpova.

O STIERU

To nije smjena, kako tvrdite u svom pitanju. G. Stier ima previše obveza u Europskom parlamentu, gdje ga Stranka vidi i u budućem sazivu. Jer, njegov je rad ocijenjen s najvećem ocjenama. S druge strane, dolaskom dr. Mire Kovača Stranka se pojačala s iznimnim profesionalcem koji je dugo radio u diplomaciji.

O SLUČAJU PERKOVIĆ

Naravno da nam cijeli slučaj, s kojim je načinjena velika šteta, Hrvatskoj, uopće nije trebao: Vlada i premijer Milanović u naivnoj su igri pokušali prevariti EU i najvećega hrvatskog saveznika - Njemačku. Sada će najteži posao biti vratiti vjeru u destruiranu hrvatsku vjerodostojnost te u RH kao autentičnog člana EU. Prestrašno jest ako je sve to bio “masterplan” da se zaštiti korpus komunističkih zločina. 

O SDP-ovu „REVOLUCIONARNOM PRAVU“

Poštujem odluku Vrhovnog suda o Perkovićevoj predaji. U tom natezanju politike i pokušaja SDP-a da upravlja pravosuđem, drago mi je da je donesena ova odluka upravo zbog toga da pokažemo da hrvatska pravna država još uvijek ima šanse. Iako smo u EU, pritisak politike na pravosuđe doista je neviđen i vraća nas u socijalizam. 

O SDP-ovu STRAHU

SDP je nasljednik Saveza komunista Hrvatske (SKH) koji nije samo pljačkao i uništavao hrvatski narod u 45 godina bivšeg sustava, nego je i ubijao ljude. Partija je bila zločinačka organizacija! Mnogi koji su vodili SKH, a neki od njih poslije i SDP, mogli bi puno toga znati o tim zločinima. Odluke o ubojstvima naših emigranata donosili su centralni komiteti SKH i Savez komunista Jugoslavije, stoga se i boje što bi Perković mogao otkriti u Njemačkoj. Izručenje im je problem i zato što su tijekom 90-ih upravo strukture SKH izvlačile kapital iz Hrvatske.

O SDP-ovu ANTIEUROPEJSTVU

SDP nema veze sa suvremenom europskom ljevicom jer se nikada nije odrekao zločina SKH, niti se odrekao Josipa Broza Tita ili makar distancirao od njegovih zlodjela. Takva politička misao, koju zastupaju naši tzv. socijalisti, nije zaslužila da bude u EU.

O USTAVNIM PROMJENAMA

Danas govorimo ono isto što i u srpnju: promjene Ustava sasvim su bespotrebne. Tvrdnje o zastarijevanju tek su nesuvisle priče jer zločini koji su predmet rasprave uopće nisu otišli u zastaru, kako se pokazalo i u slučaju Perković. Naravno, HDZ će i dalje biti protiv. 

O REGISTRU AGRESORA

HDZ će podržati većinu zahtjeva Stožera za obranu Vukovara o objavi devet registara. Objavom registra svih koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku ne dovodi se u pitanje abolicija koju je proveo predsjednik Tuđman jer se ne radi o kaznenom progonu, nego o otkrivanju istine. 

O REGISTRU SUDIONIKA PRETVORBE

Gdje su tih 200 obitelji koje su se obogatile, o kojima stalno priča ova neokomunistička vlast?! Haj'mo vidjeti tko su te obitelji! Vidjet ćete da su među 200 najvećih vlasnika dionica samo njih osam članovi HDZ-a. Zašto javnost ne bi doznala tko su ti bogataši?

O SDP-ovim SPINOVIMA

Svakako ćemo se i ove godine, na žalost, naslušati priča svjetonazorskog i ideološkog karaktera samo zato da Milanović i Josipović ne bi govorili o gospodarskim neuspjesima. SDP će opet nametati ideološke teme, a mi one o gospodarstvu.