(Ne)određivanje datuma predsjedničkih izbora nova je providna muljaža u lošoj režiji SDP-ove vlade i njihova kandidata Josipovića! U razdoblju od 21. prosinca ove godine do 11. siječnja iduće - kada se zakonski moraju održati izbori - dva čimbenika, naime, zadaju glavobolju i Josipoviću i SDP-u: za vrijeme blagdana mnogi Hrvati iz iseljeništva vratit će se u Domovinu i glasovati za našu predsjedničku kandidatkinju, a istovremeno građani koji otiđu u inozemstvo na skijanje propustit će „izbornu nedjelju“. Stoga su na Pantovčaku i u Banskim dvorima na teškim mukama. Otuda ova, modernoj demokraciji neprimjerena, neizvjesnost oko datuma izbora.

Tragikomična „nova pravednost“

A da su ovakve SDP-ove namještaljke s ciljem pogodovanja njihovom kandidatu Josipoviću samo igrice na djelu, komentirao je u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji međunarodni tajnik HDZ-a i čelnik Izbornog stožera buduće predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović dr. Miro Kovač:

- Aktualna Milanovićeva vlada je u službi kampanje svoga kandidata Ive Josipovića i igra igrice s datumom izbora. Uzmimo primjer Rumunjske, gdje su još 2. veljače raspisani izbori za 2. studenoga! Pogledajte koji je danas datum, Josipović broji posljednje dane na Pantovčaku, a mi uopće ne znamo kada bi mogli biti predsjednički izbori!? Zar Josipović i njegova SDP-ova vlada nisu prije pet godina govorili o tzv. novoj pravednosti i “uvođenju reda“?! Iz današnje je perspektive sve to tragikomično.

Panika na Pantovčaku!

Ovakva za SDP tipična muljaža jasan je pokazatelj očite panike njihova kandidata Josipovića koji koristi ovakva za uređene demokracije anakrona sredstva, a sve ne bi li pogodovao rezultatu na predsjedničkim izborima. SDP nastavlja tako sekundirati svom sve nervoznijem kandidatu, bez imalo srama. No, niti to im neće pomoći! Narod se ne može prevariti. Diletantski SDP ili fikus Josipović - sve vam to dođe na isto.