Kolinda Grabar-Kitarović je danas - zajedno s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom i čelnicima stranaka koalicije koja je podupire te u pratnji brojnih volontera  - predala 328.683 potpisa Državnom izbornom povjerenstvu te podnijela kandidaturu za Predsjednicu Republike Hrvatske! 

- Prikupili smo više potpisa nego ijedan kandidat u povijesti od kada se bira predsjednik! - ne bez ponosa istaknula je pred mnoštvom okupljenih novinara buduća predsjednica RH netom nakon podnošenja kandidature.

http://www.hdz.hr/vijest/najave/najava-u-17-sati-predaja-rekordnog-broja...

Očekujem pobjedu!

- Očekuje nas kampanja za bolju Hrvatsku - modernu, samosvjesnu, snažnu i domoljubnu Hrvatsku! S obzirom na ovako veliku potporu hrvatskog naroda i rekordni broj predanih potpisa - očekujem izbornu pobjedu! Građanima nudim život u boljoj Hrvatskoj - gospodarski rast, socijalna stabilnost, vladavina prava, nacionalna sigurnost i obrana, međunarodni ugled zemlje. A kakvu će kampanju voditi drugi kandidati, to ćemo vidjeti - nastavila je Grabar-Kitarović.

Hvala svima!

Na kraju, zahvalila je na potpori i koalicijskim partnerima, svim volonterima koji su sudjelovali u prikupljanju potpisa te svim građanima koji su joj diljem Lijepe naše dali podršku.

Izjavu u cijelosti možete pogledati u nastavku: