Veličanstvena atmosfera u dupkom punom Hypo centru u Zagrebu! Doček rezultata prvog kruga predsjedničkih izbora bio je sjajna uvertira u pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović 11. siječnja! Skandiranja, ovacije, pljesak za pljeskom, trobojnice… Nakon što je Državno izborno povjerenstvo objavilo rezultate, buduća predsjednica RH jedva je došla do riječi od uzvika okupljenog mnoštva - „Pobjeda, pobjeda“! 

Dosadašnji predsjednik Josipović uistinu odbrojava posljednje dane svog mandata: građani su jasno rekli DA promjenama, a NE Josipovićevu nečinjenju i politici nezamjeranja Milanoviću!

Građani su rekli svoje!

Dočekana s oduševljenjem, buduća predsjednica na početku se zahvalila svim građanima koji su joj dali svoj glas, ali i Hrvatskoj demokratskoj zajednici prevođenoj Tomislavom Karamarkom te koalicijskim partnerima. Nadalje je istaknula da je Hrvatska pokazala da uistinu želi zaokret:

- Ovaj rezultat je tek početak, naš posao večeras tek počinje - jer Hrvatskoj moramo donijeti stvarne promjene! I glasači g. Kujundžića i g. Sinčića traže promjene! Nećemo nikome dopustiti da tvrdi da Hrvatska nikada neće biti bogata jer itekako ima sve preduvjete za rast i razvoj!

Možemo, znamo i hoćemo!

Potom je najavila borbu za vraćanje dostojanstva svakom građaninu, svakom pojedincu Lijepe Naše:

- Izvući ćemo zemlju iz krize i pokrenuti gospodarstvo. Borit ćemo se za svako radno mjesto, za svakog čovjeka koji se nalazi u bezizlaznoj situaciji. Ako se Milanovićeva vlada ne uhvati posla, promijenit ćemo je. Jer Hrvatska zaslužuje i može bolje!

Svi ZA predsjednicu!

Buduća je predsjednica, stalno prekidana aplauzima i skandiranjima, zaključila: 

- Osvrnimo se oko sebe, ujedinimo se i krenimo po pobjedu! Imamo snagu, želju i moć! Idemo zajedno 11. siječnja po pobjedu za bolju Hrvatsku! 

Svi ZA bolju Hrvatsku!