Nesposobnost SDP-ove vlade, razrada HDZ-ova cjelovitog Programa gospodarskog oporavka i zapošljavanja u suradnji s uglednim bavarskim institutom IFO, preuzimanje odgovornosti za vođenje Hrvatske na parlamentarnim izborima, istina o Domovinskom ratu i srpskoj agresiji… 

Dupkom puna dvorana

Dio je to tema o kojima je predsjednik Tomislav Karamarko sinoć govorio u Sesvetama, u dupkom punoj dvorani Narodnog sveučilišta, na svečanom obilježavanju 25. obljetnice osnutka HDZ-a u toj gradskoj četvrti na istoku Zagreba.

Prije proslave, budući je premijer odgovarao na pitanja okupljenih novinara. 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-srbija-je-bila-agresor-nitko-v...

Karamarkov motivirajući govor pred mnogobrojnim članovima i simpatizerima možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke predsjednika HDZ-a:

Dosta izjednačavanja žrtve i agresora!

Presuda ICJ-a, nažalost, pokazuje da pravo i pravda nisu uvijek sukladni. Nismo zadovoljni - jer je Srbija počinila genocid nad hrvatskim narodom! Ali, ipak, potvrđeno je da je Srbija podvrgla Hrvatsku agresiji u namjeri da stvori tzv. veliku Srbiju. Do jučer su, naime, neki voljeli tvrditi - pa tako i bivši predsjednik Republike - da su „sukobi na ovom području posljedica konglomerata loših politika“. Čime su pokušavali izjednačiti žrtvu i agresora. A istina je jedna jedina: Hrvatska je bila izložena velikosrpskoj četničkoj agresiji! 

Kraj agonije zvane SDP!

Na vlasti su oni koji za Hrvatsku imaju potrebu reći da je „slučajna država“, koji imaju cinični odmak od Domovine. SDP-ova vlada je vrhunac nesposobnosti, nebrige za vlastiti narod, ignoriranja temeljnih nacionalnih interesa. Naše je gospodarstvo totalno uništeno, mladi masovno iseljavaju iz Hrvatske, poduzetništvo je razoreno nerazumnom poreznom politikom, životni standard na najnižim je granama... Agonija se napokon mora prekinuti! Gospodo, odite s vlasti i svoju nesposobnost producirajte negdje drugdje!

Finalizacija gospodarskog programa

Pripremamo konzistentan, sveobuhvatan gospodarski program sa svjetski cijenjenim ekonomskim institutom iz Münchena. U ovom trenutku dvadesetak njemačkih stručnjaka, zajedno s našim ekspertima, finalizira taj program! Ali, dok mi ulažemo napor kako bismo zemlju izvukli iz krize, SDP troši novac na PR agencije koje bi im valjda trebale podignuti rejting te ih načiniti lijepim, pametnim i popularnim kako bi još jedan mandat varali hrvatski narod. To im nećemo dopustiti!

Do pobjede!

Pobjeda na predsjedničkim izborima označava početak kraja lažne socijaldemokracije u Hrvatskoj. Čujemo glasine kako bi se parlamentarni izbori mogli održati ranije, čak i prije ljeta. Kada god se održali, mi smo spremni na novu pobjedu! Kada god gospoda na vlasti odluče na izbore - odlučili su se za svoj poraz! Pobijedit ćemo i Hrvatskoj doista donijeti ono što je zaslužila - prosperitet. Neće biti lako, ali Hrvatsku ćemo pretvoriti u zemlju u kojoj se dobro živi. Neka živi naša vječna domovina Hrvatska!

Više fotografija pogledajte u galeriji:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.833866770004685.1073741915.333...