Predsjednica Udruge „Zviždač“ Vesna Balenović - koja već 14 godina upozorava na korupciju i kriminal - u svom gostovanju na Kolinda TV progovorila je o lažnim obećanjima koje je zviždačima davao Milanovićev predsjednički kandidat - „zlatousti“ Josipović.

Najpoznatija zviždačica pružila je punu podršku našoj Kolindi Grabar-Kitarović jer će, napominje, izvući Hrvatsku iz teške gospodarske i socijalne krize.

http://bit.ly/1DjBiQi

Josipovićeve puste priče

Balenović je istaknula da se teško razočarala u dosadašnjeg predsjednika koji je na početku mandata  zviždačima obećao - „Bit ću prvi među vama!“. Ali, u pet godina nije ni za jednog zviždača napravio ništa. Dapače, teret dokazivanja prebacio je na njih:

- Danas, nakon njegovih pet godina, mogu reći da je prevario narod te da je njegov program „Za pravdu i borbu protiv korupcije“ bila tek puka fraza. Branitelji su branili Domovinu u ratu, a zviždači su branitelji nacionalnih interesa u miru. I branitelji i zviždači su heroji društva - a u mandatu Ive Josipovića nisu dobili zadovoljštinu koju im je obećavao. 

Ured ZA zviždače!

Balenović je posebno ohrabrila najava Kolinde Grabar-Kitarović da će čim postane predsjednica otvoriti ured za zviždače:

- Taj me presedan oduševio jer će zviždači napokon dobiti utjehu i potporu koju zaslužuju! 

Naglasila je da je društvom zavladala neviđena depresija. No za katastrofalno stanje nisu krivi građani, nego nesposobna i bešćutna Milanovićeva vlada - uz svesrdnu Josipovićevu asistenciju:

ZA promjene!

- Kao i većina građana, priželjkujem promjene. Čvrsto sam uvjerena da ćemo 11. siječnja dobiti predsjednicu te da će naše društvo s njom krenuti naprijed!  

Balenović je zaključila da su se za vrijeme Josipovićeva mandata događale enormne pljačke, ali državno odvjetništvo malo što poduzima. To je taj pravi put!? Nova pravednost samo za odabrane!

http://hdz.hr/vijest/nacionalne/u-josipovicevu-mandatu-rekordni-broj-del...