Veličanstvena atmosfera do samoga kraja završnoga predizbornog skupa buduće predsjednice!! Euforija, pobjednički zanos, domoljubno ozračje! Tisućama članova i podupiratelja u dupkom punoj dvorani Doma sportova za kraj se obratila Kolinda Grabar-Kitarović! 

Pozvana na pozornicu, buduća predsjednica jedva je došla do riječi od gromoglasnog pljeska i silnog skandiranja „Pobjeda, pobjeda“!

http://bit.ly/1wswYqC

ZA promjene, ali s novom predsjednicom!

Istaknula je da se Hrvatska nalazi u teškoj gospodarskoj i socijalnoj krizi, ali bešćutna vlada na čelu s Milanovićem i Josipovićem odbija pogledati istini u oči i vidjeti kako uistinu žive naši građani: 

- Dok devedeset posto naših građana kaže da Hrvatska ide u krivom smjeru, dosadašnji predsjednik Josipović kaže da je to pravi put!? Ni sam sebe nije uvjerio u to, i sad odjednom spominje neke promjene. Da, promjene, ali treba promijeniti njega i nesposobnu vladu!

Spremna ZA pobjedu!

Grabar-Kitarović potom je napomenula da Hrvatska ima sve preduvjete za rast i razvoj, a jedino što ne valja je dvojac Milanović-Josipović:

- Logo predsjednika Josipovića u ovoj kampanji je labirint, a sva sreća, navikla sam izlaziti iz stranputica i znam kako odvesti Hrvatsku u pravom smjeru! Spremna sam biti vaša predsjednica, dolazim iz naroda i živim za Hrvatsku! Glasujmo svi 11. siječnja za bolju, bogatiju, prosperitetniju i snažniju Hrvatsku! 

Sjajna atmosfera na velebnom skupu najbolja je najava da ćemo 11. siječnja dobiti prvu hrvatsku predsjednicu!