Bit ćemo skromni, učinkoviti i - pobijedit ćemo! A SDP-ovu kandidatu Josipoviću neće pomoći ni instrumentalizacija Ureda predsjednika u svrhu vlastite kampanje! - sažeto i jasno komentirao je za večerašnji Dnevnik Nove TV u Središnjici međunarodni tajnik i šef Izbornog stožera HDZ-a dr. Miro Kovač Josipovićevu naočigled javnosti (i na vlastitu sramotu) predsjedničku kampanju skrivenu iza paravana „redovitih predsjedničkih aktivnosti“.

SA SVOJIM NARODOM NA PUTU DO POBJEDE

Izjavu možete pogledati, a u nastavku donosimo ključne poruke:

Gospođa Grabar-Kitarović razgovara s ljudima i osluškuje bilo hrvatskog naroda. Jer, želi čuti ono što narod misli i tako pobijediti na izborima. A službena kampanja počinje tek nakon što DIP konstatira koji su kandidati. To bi, dakle, trebalo biti oko 8. prosinca. U kampanji će predsjednička kandidatkinja HDZ-a potrošiti onoliko koliko omogućava zakon - do osam milijuna kuna za prvi krug izbora. Imat će podršku svoje stranke, a primat će i donacije. 

Nemamo infrastrukturu koju ima Josipović. Milanovićev predsjednički kandidat koristi Ured Predsjednika za svoju izbornu kampanju! Bit ćemo skromni, ali učinkoviti. HDZ je snažna stranka - s najviše članova i najviše stručnjaka. A dobili smo pozitivno mišljenje državne revizije za financijsko poslovanje, odnosno pohvalu.