S Iblerova je trga SDP na adrese članova i simpatizera poslao pismo u kojem je Milanović samodopadno nahvalio svoju vladu i pobrojao njene „uspjehe“. Između ostalog, partijski šef piše da je preuzevši odgovornost za državu „pokrenuo i proveo brojne reforme“ te da „Hrvatska danas ima odgovornu i racionalnu vlast“. 

JANDROKOVIĆ: Potez očajnika!

Milanovićevo pismo komentirao je za hdz.hr član Predsjedništva naše stranke i glasnogovornik Kluba zastupnika HDZ-a Gordan Jandroković:

Pismo koje je građanima uputio predsjednik Vlade i SDP-a Zoran Milanović još je jedan dokaz potpunog gubitka osjećaja za realno stanje u Hrvatskoj. U pismu je iznesen čitavi niz netočnih podataka. No mogu u SDP-u pisati što god hoće - mogu uljepšavati stvarnost i manipulirati brojkama - ali hrvatski građani jako dobro znaju koliko teško žive i da im nikada nije bilo gore nego za vrijeme vlade Zorana Milanovića. Pismo je zaista potez očajnika.

UPROPAŠTAVANJE HRVATSKE

Milanović, dodajmo, zbilja ima obraz k'o đon! Hvali se „reformama“, a od reformi ni „r“! Deficit iznosi 18,8 milijardi kuna, a ne 12,5 - kako je najavljivao! Europska unija ocjenjuje Hrvatsku kao najgore vođenu državu u Europi! Jedina smo članica s tzv. primarnim deficitom - gora od Grčke! Premijer „otvara“ odavno izgrađene dionice autoceste koje ni od kuda vode - nikamo! Ministri mu peglaju službene kartice ili se sele u skupe privatne prostore! Sramotimo se pred Njemačkom i civiliziranim svijetom zbog svesrdne zaštite udbaških ubojica! Milanovićev pajdaš Hajdaš niže debakl za debaklom, spomenimo samo dva zadnja - monetizaciju autocesta i Zračnu luku Zagreb! I tako dalje, i tako dalje…

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/da-se-milanovic-bavio-drzavom-i-refo...

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/video-enormni-deficit-i-rekordni-javn...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-milanovic-otvorio-dionicu-koja-ne...

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/video-laz-je-da-milanovic-i-pusic-nis...

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/video-zmajlovic-seli-ministarstvo-u-e...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-nakon-propalih-projekata-hajda...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-hajdas-doncic-i-za-debakl-sa-z...

Umjesto pisanja hvalospjeva o svom (ne)radu, Milanović je trebao potpisati - ostavku! Pa da na parlamentarnim izborima vidi što građani doista misle o njegovoj „odgovornoj i racionalnoj“ politici! 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-pozivam-bankrot-koaliciju-da-p...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/nikad-veca-razlika-kolika-bi-tek-bil...