Uoči današnje sjednice Vlade, Mladež HDZ-a došla je na Markov trg u Zagrebu i upozorila na sramotni „zavod za zapošljavanje na cesti“ ministra Orsata Miljenića. I dok SDP - po receptu „drž'te lopova“ - optužuje druge, Milanovićevu vladu već danima trese afera s ministrom Miljenićem koji je na videosnimci „uhvaćen“ kako zapošljava partijski kadar. A njegov šef Milanović - šuti!

Najbrojniji stranački pomladak u Hrvatskoj jasno je upozorio na eklatantno licemjerje „najbolje vlade do sada“. Okupili su se, naime, ispred Banskih dvora noseći transparent s natpisom koji sve govori - „Nazovi M za posao - 098 477 911“. 

„Nazovi M za posao“

Mladež je poručila:

- Svjedoci smo video uratka koji ovih dana kruži društvenim mrežama - u kojem spomenuti ministar vrlo decidirano diktira svoj broj mobitela kako bi ga stanoviti sugovornik mogao kontaktirati s ciljem da se njegovu kćer „pogura“ i zaposli mimo natječaja. I svih zakonski uređenih pravila! 

Naš je pomladak oštro osudio Miljenićev sramotni čin i upitao: 

- Je li to ta visina na koju je premijer Zoran Milanović podigao moralnu ljestvicu? Molimo premijera da se očituje i po uzoru na dosadašnje nestašne ministre - poduzme odgovarajuće korake.

Šutnja - znak odobravanja

U izjavi za medije članovi Mladeži HDZ-a su pak upozorili da Milanović šutnjom podržava svog ministra.

- Ministar Miljenić daje posao na ulici. Premijer Milanović ga, očito, svojom šutnjom u tome podržava. Pitamo se - kakvi se to natječaji provode i na koji način se zapošljava ljude?

SDP-ov sindrom nesposobnosti

Kao što sjećate, Mladež HDZ-a u ožujku je iskazala golemo nezadovoljstvo sve težom situacijom - koju uzrokuje katastrofalna politika Milanovićeve vlade. Mladi su prisiljeni napustiti zemlju i svoju budućnost potražiti drugdje. 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-mladez-hdz-pred-vladom-koliko-...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-mladez-hdz-zatrazila-ostavku-s...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/eko-jajima-odgovorili-nekulturnom-sdp-o...