U Novom Marofu velebnu je pobjedu našega gradonačelničkog kandidata Siniše Jenkača - kao i izniman uspjeh naše stranke na prijevremenim lokalnim izborima - komentirao glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić. 

Nezaustavljivi pobjednički niz!

Brkić je stoga s pravom i ponosom poručio da je HDZ pobjednik, a Milanovića je pozvao da napokon raspiše parlamentarne izbore:

- Zahvaljujem svim biračima koji su u Novom Marofu dali glas za Sinišu Jenkača te svim članovima i simpatizerima na odličnoj kampanji. Izbori u 17 gradova i općina potvrdili su da se hrvatski građani vraćaju HDZ-u i njegovim koalicijskim partnerima. HDZ je pobjednik ovih izbora! Od 17 gradova i općina u kojima su održani izbori, naša je stranka trijumfirala u njih čak devet!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/trijumf-hdz-pobjede-u-9-od-17-lokaln...

Prepoznali HDZ-ov program!

Glavni je tajnik zaključio:

- Birači su kaznili nesposobnost, bahatost i nekompetenciju Kukuriku koalicije, a posebno Zorana Milanovića - kojeg pozivam, ako ima hrabrosti, da što prije raspiše parlamentarne izbore! Svaki novi dan s ovom vladom znači nastavak agonije, daljnjeg urušavanja gospodarstva i otimanja budućnosti mladih u Hrvatskoj! S druge strane, birači su prepoznali sve mjere gospodarskog oporavaka, otvaranja novih radnih mjesta i skrbi za hrvatskog čovjeka koje HDZ a nudi u svom programu.