Čelnik Izbornog stožera predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i međunarodni tajnik HDZ-a dr. Miro Kovač gostovao je u TV emisiji Bujica (urednik: Velimir Bujanec). Glavna tema: Hrvatska je dobila prvu predsjednicu - Kolindu Grabar-Kitarović! 

Šef SDP-a vrijeđa narod!

Dakako, dobar dio talk-showa bio je posvećen sve iracionalnijem premijeru (i predsjedniku sve kompromitiranijeg SDP-a). Dok je Josipović pristojno čestitao Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi, Milanović se još nije oglasio!? Kao što je dr. Kovač istaknuo, očito „Briselac“ ne može podnijeti poraz! Nastavio je sa svojim već općepoznatim govorom mržnje, vrijeđajući ne samo predsjednicu, nego i sve građane koji su joj na izborima ukazali povjerenje.

Kompletnu emisiju možete pogledati, a u nastavku prenosimo neke od poruka dr. Kovača:

NEOTOTALITARNI MILANOVIĆ

Premijer Milanović vrijeđa i omalovažava predsjednicu, neprestano ponavlja da je HDZ „kriminalna organizacija“. Sve to pokazuje da nije politički zrela osoba. Kad se već ne može pohvaliti nikakvim uspjesima, on je na bazi straha - predstavljajući cijelo vrijeme HDZ kao nešto nazadno - pokušavao mobilizirati glasače. No upravo se on sam nikada nije odrekao komunizma! Ovakav govor mržnje ne postoji ni u jednoj zemlji EU, a podsjeća me na kraj '40-ih godina prošlog stoljeća i obračun s informbiroovcima. 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-milanovic-umjesto-dostojanstve...

SDP-ova VLADA BEZ IKAKVIH REZULTATA!

Vlada je gospodarski neučinkovita i ima premijera koji loše komunicira s građanima. Nema rezultata ni na socijalnom planu i u vanjskoj politici. SDP i Milanovićeva vlada nemaju rezultat te stoga Josipović, kao njihov kandidat, nije mogao biti uspješan. Narod će Milanovića kazniti na sljedećim parlamentarnim izborima.

PONIŽAVANJE HRVATA U BiH

Na ovim izborima pojavio se problem glasovanja u Mostaru. Ljudi su ovaj put bili motivirani te su osjetili da su ovo najvažniji izbori. HDZ je upozoravao kako bi moglo doći do problema, no nitko nije htio saslušati naše prijedloge. Htjeli smo da se poveća broj biračkih mjesta ili uvede dopisno glasovanje - bio bi to pravi demokratski iskorak. 

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/covic-nova-ce-predsjednica-osig...

GRABAR-KITAROVIĆ: MILANOVIĆEV EGO NA ŠTETU GRAĐANA!

U emisiju se telefonom uključila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je kazala da je premijer Milanović još nije nazvao te istaknula: 

- Ako Milanović odbije moj prijedlog o održavanju tematske sjednice Vlade o teškome gospodarsko-socijalnom stanju, to će značiti da odbija volju građana. I dalje planiram preseliti s Pantovčaka jer bi se tako drastično smanjili troškovi. 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-nije-vrijeme-za-slavlje-i-eufo...