Izbori su jedine vjerodostojne ankete, a jedina je istina da HDZ nadmoćno pobjeđuje na svim izborima u zadnje tri godine - komentirao je u petak najnovije „istraživanje“ javnog mnijenja Crobarometar („agencije“ Ipsos Puls) za Dnevnik HTV-a član Predsjedništva HDZ-a i šef Izbornog stožera HDZ-a za predsjedničke izbore dr. Miro Kovač. 

O BLAMAŽAMA REŽIMSKIH „ANKETA“

Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

Jedine ankete u koje HDZ vjeruje su izbori, a HDZ u zadnje tri godine nadmoćno pobjeđuje na svim izborima! Konkretan primjer: na izborima za župana u Sisačko-moslavačkoj županiji pobijedili smo s razlikom od 15 posto, dok su ankete predviđale pobjedu kandidata SDP-a s tim istim postotkom! Dakle, ankete su pogriješile „samo“ 30 posto. Toliko o anketama i o tome koliko su vjerodostojne - ono što je vjerodostojno su izbori! 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-iz-bjelovara-ankete-su-doista-...

Kažete da HDZ vodi 4-5 posto u odnosu na SDP? Razlika koju predviđaju ankete nije realna, razlika je daleko veća! Uostalom, i sami ste vidjeli rezultate izbora u Sisku, ili za Europski parlament. A što se tiče tobožnje „nepopularnosti“ predsjednika HDZ-a, napominjem da naša stranka upravo pod vodstvom Tomislava Karamarka nadmoćno pobjeđuje! Hrvatski građani biraju HDZ i vjeruju u nas!

O SDP-ovu PANIČNOM KALKULIRANJU

U subotu je pak dr. Miro Kovač za RTL Danas komentirao panično kalkuliranje s datumom održavanja predsjedničkih izbora. Oni će se, po svemu, sudeći održati 11. siječnja - kada to iz više razloga najviše odgovara Milanovićevu kandidatu Josipoviću. 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/bez-obzira-na-datum-pobjedujemo

Prenosimo glavne Kovačeve poruke:

Vladine manipulacije s datumom izbora u korist SDP-ova kandidata neće pomoći Ivi Josipoviću! Kolinda Grabar Kitarović pobijedit će na izborima za predsjednicu Republike! U to smo sigurni! Očekujemo da će se nadležne institucije čim prije očitovati je li najavljeni rok za raspisivanje izbora protuustavan.

Cijeli razgovor s novinarkom RTL-a pogledajte u nastavku: