Sabor u zagrebačkom Westinu neće ostati zapamćen samo kao izborni, nego i kao vrhunski organizirani događaj. Mladi su si zbilja dali truda. Voditelj Neno Pavinčić, klapa Kampanel, dolazak predsjednika Mladeži Europske pučke stranke (EPP Youth) Konstantinosa Kyranakisa, prezentacija novog slogana… POKRETAČKA SNAGA NOVOG VREMENA! Sve je štimalo kao urica.

http://hdz.hr/vijest/nacionalne/video-sa-sabora-mladezi-hdz-gdje-god-dod...

Nakon uvodnog izlaganja Josipa Bilavera, predsjednika Mladeži HDZ-a, najjačeg i najbrojnijeg političkog pomlatka u RH, predsjednik naše stranke Tomislav Karamarko i naša predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović obratili su se velikom skupu - stalno prekidani aplauzom i skandiranjima - čestitavši našem pomlatku 24. rođendan i najavivši pobjedu prvo na predsjedničkim, a potom i na parlamentarnim izborima. Pobjedu koju jamči i ovo veličanstveno ozračje među mladima. Prenosimo dio poruka iz njihovih govora:

GRABAR KITAROVIĆ: Nisam više mogla gledati kako naša prekrasna zemlja tone!

Doista je krasno opet biti doma! Moja djeca vole Hrvatsku, žele u njoj ostati, a ja više ne mogu gledati kako ova naša prekrasna zemlja tone, kako ova SDP-ova vlast provodi svoju tzv. pravednost. Dosta je! Zato sam se vratila... 

RH nije „mala“ država, ne smijemo imati kompleks niže vrijednosti. Pa mi smo punopravna članica NATO-a i EU! Mi imamo puno pravo, a i obvezu, brinuti se o Hrvatima u BiH, našem iseljeništvu i svim nacionalnim interesima. Kada HDZ preuzme upravljanje državom, vratit ćemo Hrvatsku u pravi smjer - učinit ćemo je onakvom kakva zaslužuje biti!

KARAMARKO: Naš program jednostavno će se zvati - „Zapošljavanje Hrvatske“

Domoljublje je temelj svega dobrog što želimo učiniti. Domoljublje znači prvenstveno voljeti naše ljude - a oni danas teško žive „zaslugom“ SDP-ove vlade. Stoga HDZ nije sam sebi svrha, nego je mehanizam kako bi se Hrvatska gospodarski pokrenula i - zaposlila! HDZ je mehanizam i kako bi se Hrvatima osigurala ravnopravnost u BiH - našoj drugoj domovini! To su zadaće i buduće vlade i buduće, uopće ne sumnjamo, predsjednice RH.

Prešućen ugovor s IFO institutom

Bojkotiraju nas režimski mediji - za njih potpisivanje ugovora o projektu jačanja zapošljavanja sa svjetski poznatim njemačkim IFO institutom nije vijest?! Ali, neće nas zaustaviti... Na vlast nećemo, poput Kukurikua, doći s rukama u džepovima. Bit ćemo spremni, s gotovim programima i razrađenim razvojno-investicijskim projektima. Ako ne budemo spremni - ne trebamo niti doći na vlast! 

Naš cjeloviti program gospodarskog oporavka RH - sada ću vam otkriti - imat će jednostavan naziv: „Zapošljavanje Hrvatske“. Objavit ćemo ga u cijelosti uoči parlamentarnih izbora. Stoga vama, mladima, poručujem: Nemojte po blagostanje u inozemstvo, mi blagostanje moramo dovesti u Hrvatsku! A to mogu samo ini koji vole svoju domovinu.

Nakon uvodnog dijela Sabora, započela je skupština na kojoj će okupljeni izaslanici izabrati novo nacionalno vodstvo Mladeži HDZ-a. Na samom kraju, izabrani predsjednik obratit će se skupu - o čemu ćemo na hdz.hr također izvijestiti.

FOTO GALERIJU pogledajte na Facebooku:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.760612390663457.1073741880.333...