Buduća predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović održala je motivacijski skup za Ličko-senjsku županiju pred prepunom kino dvoranom u Gospiću.

- Nije bilo šanse da ne dođem u Liku, a kad postanem predsjednica RH još ću i češće dolaziti. Ustrajno ću se boriti da se mladi vrate živjeti u Liku te da se Hrvatska ravnomjerno razvija. Hrvatska se danas crveni od srama, jer ova nesposobna, bešćutna i neodgovorna vlada nema obraza priznati da zemlju vodi u propast!

Ima li Josipović uopće mišljenje?

Grabar Kitarović je napomenula da je predsjednik na odlasku izjavio da ne može dati mišljenje o radu vlade. A o čemu on uopće ima mišljenje ili stav u posljednjih pet godina? 

U svemu je Josipović - nastavila je buduća predsjednica RH - podržavao vladu Zorana Milanovića i Kukuriku koalicije te je sukrivac za vrlo teško gospodarsko i socijalno stanje u zemlji. 

- Moj se predsjednički program zove „Za bolju Hrvatsku“, a temeljen je na hrvatskoj stvarnosti. Za razliku od Josipovićevog, ne nudim floskule, pravne fraze kao što je „nova pravednost“, koja je zapravo Kukuriku pravednost. To je carevo novo ruho! Sve su to floskule kojima se pokušava zamazati oči i skrenuti pozornost s činjenice da su oni nesposobni, ne žele, i ne znaju, da im nedostaje samosvijesti i vjere u ovoj narod i državu! Bez ljubavi prema domovini, vjere u sebe, bez samopoštovanja, neće nas poštivati ni drugi! I to ćemo vratiti u Hrvatsku!

Snažna podrška Ličana!

Ličani su buduću predsjednicu dočekali s oduševljenjem, a uz neizbježno slikanje, bilo je i skandiranja u prepunoj dvorani u Gospiću. Skupu su nazočili i predsjednik županijskog HDZ-a Darko Milinović, te predsjednik gospićkog HDZ-a  Petar Krmpotić.  

Prije Gospića, buduća predsjednica je posjetila Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu, gdje se družila sa studentima Veleučilišta Nikola Tesla te siranu Runolist u Otočcu.

Cijeli govor Kolinde Grabar-Kitarović možete pogledati na kolinda.tv: http://bit.ly/1zt88Jp