Kao u nedjelju na Sinjskoj alci, i danas se u Kninu - na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 19. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja - izaslanstvu HDZ-a predvođenom predsjednikom Tomislavom Karamarkom pridružila buduća predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović. 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/uoci-sinjske-alke-iduce-ce-godine-predsjednica-rh-uruciti-slavodobitniku-stit

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-nakon-sjajnog-doceka-u-sinju-jos-smo-sigurniji-da-ce-hrvatska-dobiti

Izaslanstvo HDZ-a pribivalo je jutros - u prvom redu, tik do predstavnika trenutačne Kukuriku vlasti - svečanosti podizanja državne zastave na kninskoj tvrđavi. Na kojoj su prvi put dosad, prema programu obilježavanja, pročitana imena svih poginulih i nestalih hrvatskih branitelja u Oluji. 

U zajedničkom mimohodu

Potom je vodstvo naše stranke sudjelovalo na središnjoj proslavi na Trgu Ante Starčevića kod Spomenika hrvatske pobjede „Oluja 95“, a nakon nje je u zajedničkom mimohodu s pripadnicima Oružanih snaga, hrvatskim braniteljima, obiteljima poginulih i nestalih branitelja, ratnim stradalnicima, političkim predstavnicima, građanima... otišlo do Crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta na svečanu svetu misu za Domovinu. 

Nakon mise očekuje se da će vodstvo HDZ-a odgovarati na pitanja novinara, među njima zacijelo i o još jednoj Milanovićevoj nebulozi - da je „oporba organizirala zvižduke“.