Sav prihod lutrije na ovoj večeri ide zapotrebe Centra „Samaritanac“, specijalizirane ustanove koja skrbi o nepokretnimosobama s izraženim stupnjem fizičke i mentalne retardacije.

Ustanova „Samaritanac“ dobila je ime poIsusovoj priči o dobrom Samaritancu koji je nepoznatom čovjeku u nevolji spasioživot. Poučeni time budimo i mi samaritanci i svojim prilogom pomognimo onimakoji trebaju našu pomoć.

Hrvatska demokratska zajednica uvijek jepokazivala posebnu skrb i brigu prema socijalno ugroženim kategorijama građana,a naročito onima kojima je potrebna posebna pomoć i skrb. I ovom večeromželimo iskazati našu humanost, ali i vratiti osjećaj zajedništva koji nam jesvima itekako potreban.

Obraćamo Vam se sa zamolbom za pomoć uskladu s Vašim mogućnostima, (nagrada za lutriju, ili direktna uplata CZRSamaritanac na žiro račun 2390001-1100021740 s naznakom „donacija prigodomhumanitarne večeri HDZ-a Split“) kako bi ova humanitarna večer bilaorganizirana na dostojnoj razini i kako bi se prikupila potrebna sredstva zapomoć Samaritancu.

Svojim prilogom pomognite organizacijuove humanitarne večeri i budite naši gosti.
„Zajedno učinimo dobro djelo“