Poštovani,

pozivamo Vas na konferenciju za novinare na temu „Približavanje europskih tema hrvatskoj javnosti“  koja će se održati sutra, 12. kolovoza 2013. u 10.30 sati u prostorijama Hrvatske demokratske zajednice u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 18. 

Konferenciju za novinare održati će zastupnica u Europskom parlamentu gđa. Ivana Maletić, župan Šibensko – kninske županije g. Goran Pauk, saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDZ-a Šibensko – kninske županije, gradonačelnica grada Knina i članica Predsjedništva HDZ-a gđa. Josipa Rimac i saborska zastupnica i gradonačelnica grada Vodica gđa. Branka Juričev – Martinčev.

Zastupnica HDZ-a u Europskom parlamentu gđa. Ivana Maletić predstavit će plan rada svog ureda i prvi broj Informativnog mjesečnika I'M u kojem se obrađuju teme koje su aktualne i važne za Republiku Hrvatsku, a raspravljaju se i u Europskom parlamentu.

S obzirom na financijsku izdašnost i važnost europskih fondova za Republiku Hrvatsku, tijekom konferencije istaknut će se projekti koji su do sad financirani u Šibensko-kninskoj županiji iz EU sredstava (IPA i raniji programi) te mogućnosti koje se otvaraju s fondovima.