Ured zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić (EPP/HDZ) i Hrvatska gospodarska komora organiziraju program besplatne edukacije za mlade na temu pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Program edukacije kroz praktične radionice namijenjen je svima mlađima od 35 godina - studentima, ali i svim zaposlenima i nezaposlenima i mladim poduzetnicima.

Vlastiti projekti

Raspoređeni u grupe polaznici će pripremati vlastite projekte koji će biti spremni za prijavu na natječaje za korištenje EU fondova. Edukacija će se provoditi kroz 15 tjedana svakoga drugog četvrtka od 17.00 do 19.00 sati počevši od 31. ožujka 2016. u Zagrebu u prostorijama Hrvatske gospodarske komore (Roosveltov trg 2).

Cijeli program i raspored radionica dostupan je na linku:

https://goo.gl/iwmbiA

Mogućnost stažiranja u Bruxellesu

Polaznici koji budu prisutni na više od 20 sati dobit će potvrdu o sudjelovanju potpisanu od strane zastupnice Maletić i za njih će biti organiziran posjet Europskom parlamentu u Bruxellesu, a najuspješniji polaznik dobit će mogućnost stažiranja mjesec dana u Europskom parlamentu u Bruxellesu u Uredu zastupnice Ivane Maletić.
Prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice i uz životopis poslati na adresu elektronske pošte: info@imured.hr - zaključno s 25. ožujka 2016. Trideset najboljih i najzainteresiranijih bit će primljeno.

Za dodatne informacije: info@imured.hr