Sa zadovoljstvom sam posebno došao u Hrvatsku, jer ovi izbori su početak bolje Hrvatske! Pobjeda Kolinde Grabar-Kitarović važna je za budućnost zemlje, jer ona je garancija za prosperitetnu i dostojanstvenu Hrvatsku! - nadahnute su to bile riječi predsjednika Europske pučke stranke Josepha Daula na završnom predizbornom skupu buduće predsjednice, a na koje tisuće okupljenih nisu štedjele dlanove! 

http://hdz.hr/vijest/nacionalne/video-pobijedit-cemo-jer-volimo-svoju-do...

http://hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/video-jedan-hrvatski-narod-jedan-do...

http://hdz.hr/vijest/eu/video-draga-kolinda-s-ponosom-prenosim-pozdrave-...

A koliku potporu daje HDZ-u i Tomislavu Karamarku, predsjednik najsnažnije političke grupacije u Europskom parlamentu Joseph Daul na svim je izborima pokazao svojim porukama, dolascima, obraćanjima...

http://www.hdz.hr/vijest/eu/tweet-podrske-predsjednika-epp-josepha-daula

http://hdz.hr/vijest/eu/video-daulov-brokov-govor-sa-sabora-hdz-puna-pod...

Hvala vam od srca!

Kao poseban gost Daul je došao uime europskih pučana dati podršku Kolindi Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima. Održao je motivirajući govor, ali najprije je od srca zahvalio nazočnima što su minutom šutnje izrazili sućut i žrtvama današnjeg terorističkog čina u Parizu.

Europa ZA predsjednicu!

Potom je istaknuo da kao i u drugim europskim zemljama, tako i u Hrvatskoj, socijalisti su nesposobni:

- Potrebno je socijalno-tržišno gospodarstvo i ekonomski rast, a to je ono što će osigurati pobjeda Kolinde Grabar-Kitarović! Jer Hrvatskoj je nužna promjena, a Kolinda je bez izuzetaka garancija da će Hrvatska ići naprijed! 

Daul je pozvao sve okupljene da sve snage zajedno usmjere 11. siječnja kako bi Hrvatska dobila predsjednicu kakvu zaslužuje!