Milanovićev kandidat Josipović - prijavivši DIP-u najavljeni prijevoz birača u BiH autobusima - pokušava spriječiti hrvatske državljane u Bosni i Hercegovini da glasuju na predsjedničkim izborima! Očito je svjestan da neće dobiti njihove glasove, pa ih želi spriječiti da ostvare svoje ustavno i temeljno ljudsko pravo. 

Josipovićeva „demokracija“

No Josipović je šutio kada su na lokalnim izborima, primjerice u Vukovaru, autobusi dovozili birače iz Srbije! To je ta Josipovićeva „demokracija“ - odgovaraju mu samo oni koji će glasovati za njega! - poručio je na današnjoj presici potpredsjednik saborskog Kluba zastupnika HDZ-a (i član Predsjedništva naše stranke) Gordan Jandroković.

Izjavu našeg sabornika možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:

Panika Milanovićeva kandidata

Josipovićeva je prijava DIP-u pokušaj sprečavanja hrvatskih državljana u BiH da glasuju na predsjedničkim izborima jer je svjestan da neće ostvariti dobar rezultat. Za razliku od njega - mi pozivamo sve državljane RH koji imaju biračko pravo da izađu na izbore - u skladu s porukom o obnovi zajedništva naše predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović. 

Zanimljivo, Josipović nikad prije nije dovodio u pitanje to što su autobusima birači stizali na glasovanje. Primjerice, kada su dolazili iz Srbije na lokalne izbore u Vukovaru. Nikad nismo čuli da je postavio pitanje o financiranju tih autobusa! Riječ je, dakle, o dvostrukim standardima! O demokraciji na način Ive Josipovića! Očito - njemu su dobrodošli samo oni koji će glasovati za njega. 

ZA predsjednicu - PROTIV novog egzodusa

U prijevozu autobusima - od kojeg toliko strahuje Milanovićev kandidat - ama ništa nije sporno. Privatni poduzetnik nije ga donirao ni HDZ-u BiH, ni HDZ-u, nego hrvatskim državljanima u BiH u želji da im pomogne da iziđu na izbore i ostvare svoje pravo. 

I na kraju: da kojim slučajem Josipović pobijedi, za iduće bi izbore trebalo organizirati autoubuse po cijelome svijetu! Jer, pod SDP-ovim bi se predsjednikom nastavio trend iseljavanja hrvatskih građana, pa i broj birača izvan Hrvatske bio puno veći nego danas! 

No to se neće dogoditi - ovi će izbori donijeti promjenu i novo hrvatsko zajedništvo. Hrvatska će dobiti predsjednicu!