Karamarko jekazao da kraj ovakvih skrbnika o nacionalnim interesima, neprijatelji nam uopćenisu potrebni, a u onom trenutku kad odu s vlasti najbolje će se pobrinuti zanacionalne interese.

Premijerovnastup na aktualnom satu bio je vulgaran, agresivan i nepristojan, bilo je ivrijeđanja saborskih zastupnika oporbe, a u tome je sudjelovao i asistiraostatist Leko.

Osvrćući se nasvoj jučerašnji 'nogometni rječnik', zbog kojeg ga je danas Milanović prozvaorekavši kako ratifikacija sporazuma između Hrvatske i BiH nije pitanjerezultata utakmice između dviju stranaka, Karamarko je kazao kako je samo htiobiti slikovit.

„Htio sambiti slikovit i pokazati i njemu i naciji da doista vodimo 2:0“, rekao jeKaramarko dodavši kako je aktualna vlada na njihov pritisak reterirala popitanju Pelješkog mosta kao što je Milanović reterirao na Aktualnom satu popitanju ratifikacije sporazuma.

Dodao je kakoje cijela predstava bila organizirana kako bi Milanović mogao progurati rečenicuo dvotrećinskoj većini.

Naglasio jekako HDZ prekjučer nije htio prihvatili svađu, nije se htjeli tući na načinkako je on to htio izazvati.

Na kraju jedodao kako premijer lijepo brine za nacionalne interese posebno kad njegov tzv.prvi potpredsjednik Čačić najprije kaže kako 'tamo neki luđaci' razmišljaju oPelješkom mostu, a onda su u 15 dana imali 68 rješenja kako to premostiti –tunelima, nadvožnjacima i specijalnim trajektima te dodao kako je ova Vladahtjela sve samo ne ono što je trebalo – sagraditi Pelješki most i neodustati odprojekta.