Naš saborski zastupnik (i koordinator svih ekonomskih odbora HDZ-a) Domagoj Ivan Milošević danas je na Markovu trgu komentirao to što je Milanović odbacio interpelaciju HDZ-ovih zastupnika o (nezakonitom) radu SDP-ove vlade što se tiče istraživanja i eksploatacije ugljikovodika u Jadranskom moru. 

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/hdz-podnio-interpelaciju-o-radu-vlade...

Milanovićevu ekipu nije smelo ni to što je Županijska skupština Dubrovačko-neretvanske županije jučer donijela Deklaraciju protiv istraživanja i eksploatacije ugljikovodika na svom području.

http://hdz.hr/vijest/lokalne/deklaracija-dubrovacko-neretvanske-zupanije...

Pakao - to su drugi!

Milošević je poručio da se Milanović bavi svime onim što nije njegov posao! Stoga niti ne čudi da bježi od saborske rasprave i ignorira interpelaciju naših zastupnika:

- Ova vlada - kako svjedočimo u protekle tri godine - nikog ne sluša! Svi su joj problem i svi su drugi krivi za njene neuspjehe i promašaje. Krivi su joj sindikati, poslodavci, ulagači što ne ulažu, oporba… Ništa nas više od njih ne može začuditi. Njihov jedini kontinuitet u ovoj izbornoj godini jest to da se Milanović neprestano bavi onim što nije njegov posao. A trebao bi se usredotočiti na ono što jest njegov posao - na upravljanje Hrvatskom!

http://hdz.hr/vijest/nacionalne/da-se-milanovic-bavio-drzavom-i-reformam...

Egzodus i sunovrat zaposlenosti

Osim na Milanovićevu nebrigu za zakonitost istraživanja ugljkovodika i moguću devastaciju Jadrana, Milošević se osvrnuo i na premijerovu ispraznu samohvalu „da je broj nezaposlenih pao ispod 300.000“.

- Broj nezaposlenih, nažalost, kakav god bio, nije relevantan! Kao što znamo - nezaposleni se brišu iz evidencije jer su napustili Hrvatsku. Vlada skriva točne brojke, no govori se o 50.000 do 100.000 ljudi koji su morali otići iz Domovine. Zbog toga, ponavljam, broj nezaposlenih i nije važan! Jer - važan je broj zaposlenih! A zaposlenost je pak na povijesnom minimumu od 1.3 milijuna!!