Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković uputio je novogodišnju čestitku u kojoj stoji:

„Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim građankama i građanima Republike Hrvatske u zemlji i inozemstvu čestitam novu, 2019. godinu u ime Hrvatskog sabora i osobno, uz želje da vam iduća godina donese sve najbolje u privatnom, obiteljskom i poslovnom životu.

Također, želim da nam ovi blagdanski dani budu dodatan poticaj da prihvatimo sve buduće izazove s optimizmom i odlučnošću te ih nastavimo rješavati u zajedništvu i solidarnosti kako bismo omogućili kvalitetan i dostojanstven život te što bolju budućnost svim našim sugrađanima.

Hrvatski sabor, kao najviše predstavničko tijelo hrvatskih građana, nastavit će se odgovorno brinuti o njihovim interesima donoseći, u dijalogu i toleranciji, što kvalitetnije zakone. Svima nam je interes da razvijamo Hrvatsku kao prosperitetnu zemlju, zemlju stabilnih i snažnih institucija, s gospodarskim i demografskim rastom, uz osnaživanje društvene pravednosti i solidarnosti.

Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim građankama i građanima i svima koji su izabrali Hrvatsku kao svoju domovinu želim sretnu novu, 2019. godinu!“.