Vidjet ćemokoja je njegova uloga u svemu tome i onda će stranka postupiti kako treba. Mine odobravamo taj vandalizam koji ugrožava ljude, iako ovdje nije bila ugroženaničija sigurnost, ali je vrlo negativan efekat i mislim da to nije dobro.

Svakako to osuđujem, rekao je Karamarko.

Potvrdio je daje Klub HDZ-a u Sabor pozvao američku znanstvenicu Judith Reisman, koja je uHrvatskoj postala poznata zbog filma "Kinseyev sindrom" i podrškeurednici HTV-a Karolini Vidović Krišto nakon zabrane emisije "SlikaHrvatske".

U čemu jeproblem? Što je tu loše? Imamo pluralno društvo, Bože dragi. Zar će nama SDP uSaboru odlučivati kako ćemo razmišljati o nekom problemu, rekao je.

Karamarko jevrlo lošom ocijenio situaciju sa Slovenijom, ističući da je problem Ljubljanskebanke trebalo maknuti iz fokusa ratifikacije hrvatskoga pristupnog ugovora.

To je trebalahrvatska diplomacija učiniti puno ranije, a sad smo došli na to da razgovaramoo Ljubljanskoj banci, da je ona postala tema u Bruxellesu i to ćemo moratiriješavati na način koji možda nama neće odgovarati", kazao je.

Karamarko seosvrnuo i na jučerašnje izbore u Drnišu, gdje je HDZ osvojio gradonačelničkomjesto nakon osam godina.

"Evonapokon neke realne ankete. Bombardirani smo anketama sa svih strana, gdje HDZloše stoji, gdje je grozno, gdje SDP, koji ruši ekonomski ovu državu, dobrostoji, Milanoviću raste rejting. Evo jedne prave ankete - 65 posto.
Ovo je dobar predznak za nas i to su pravi procesi na terenu i svi mediji kojinas pokušavaju diskreditirati lošim i lažnim pisanjem, mislim da je dobro danastave, jer nam rade dobru reklamu", rekao je Karamarko.