Cijeli potencijal HDZ-a moramo usmjeriti jednom cilju: sprečavanje povratka na vlast Milanovića, najnesposobnijeg premijera u hrvatskoj povijesti. Pobjedi, dakle, HDZ-a na parlamentarnim izborima! - istaknuo je, između ostalog, saborski zastupnik (i član Predsjedništva HDZ-a) Darko Milinović u izjavi za brojne okupljene novinare u Središnjici HDZ-a.

Izjavu možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:

O pobjedi na parlamentarnim izborima

Obavio sam niz razgovora s meritornim ljudima na političkoj sceni, a danas sam razgovarao i s Andrejom Plenkovićem. Razgovarali smo o budućnosti i viziji HDZ-a i Hrvatske. Shvatili smo da nema velike razlike - imamo gotovo identičnu viziju. Na malim se razlikama ne bi trebalo iscrpljivati na unutarstranačkim izborima. Cijeli potencijal HDZ-a moramo usmjeriti jednom cilju: sprečavanje povratka na vlast Milanovića, najnesposobnijeg premijera u hrvatskoj povijesti. Moramo staviti, dakle, potencijal na raspolaganje HDZ-u - pobjedi na parlamentarnim izborima.

O zajedništvu

Pozivam sve, tisuće i tisuće ljudi, koji me podržavaju da u ovoj situaciji svoje potencijale svoje stave novom predsjedniku odnosno HDZ-u. Kad govorim o zajedničkoj viziji, to je da je HDZ čvrsta stranke desnog centra s europskim „štihom“. Svoje osobne interese i ambicije stavit ću sa strane zbog HDZ-a i Hrvatske.