Saborski zastupnik Gordan Jandroković izravno se telefonom javio u emisiju „Bujica“ (urednik i voditelj: Velimir Bujanec) na Osječkoj TV. Komentirao je videosnimku na kojoj je SDP-ov ministar Miljenić „uhvaćen“ kako razgovara s ocem jedne djevojke - inače, članice SDP-a - o njezinom zapošljavanju. „Susretljivi“ Miljenić je „savjetovao“ da će „biti oglas za pravosudnu policiju“ i da će „to malo pogurati“. 

Licemjerje i neposobnost

Jandroković je kazao da se radi o eklatantnom SDP-ovu licemjerju - optužuju druge za ono što oni čine.

- Ovo je vrlo neugodna situacija za ministra Miljenića i SDP. Milanović je tvrdio „da su oni Bundesliga“… To je jedna nevjerojatna količina licemjerja! Optužuju druge za ono što oni čine. Došli su na vlast s porukama podjela i netrpeljivosti. A svoju su nesposobnost pokazali odmah! Kako vrijeme više odmiče - pokazuju svoje pravo lice. Kada odu s vlasti, otkrit će se još niz stvari.

Partiju zanima samo vlast

Od Milanovića - nastavio je Jandroković - ne očekuje nikakvu moralnu reakciju. Jer, SDP ne zanima briga za građane, već samo ostanak na vlasti i vlastiti interesi.

- Nemaju „visoko podignutu ljestvicu“ - kako su tvrdili - već se ta ljestvica prilagođava za Milanovića. Za njegov uži krug ljudi sve je dopušteno. Ne očekujem, dakle, nikakvu moralnu reakciju od Milanovića. Mi ćemo pak u Saboru zahtijevati rasvjetljavanje ne samo ove situacije, već i drugih. Ministar Maras je potrošio 100 tisuća kuna na putovanje u SAD. A prisjetite se da je Milanović - prije nekoliko mjeseci - bio, također, u SAD-u. Nije imao nijedan državnički susret - potrošio je više od 300 tisuća kuna. Njih nije briga za ljude - isključivo su koncentrirani na vlast i svoje interese. Ova završna faza njihove vladavine je obilježena velikim strahom - jer su svjesni što su činili.

Sustavno uhljebljivanje

Naš je saborski zastupnik SDP-ovo kadroviranje komentirao i za Dnevnik Nove TV. Naglasio je da ovo nije izoliran slučaj - nepotizam je za SDP obrazac ponašanja.

- Ovdje se jasno vidi da to nije izoliran slučaj, nego se radi o sustavnom zapošljavanju partijskih kadrova.O nepotizmu! Ovom su snimkom sve maske pale!