(Photo) Pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a za sjeverozapadnu Hrvatsku i Zagreb Stjepan Adanić i dalje neumorno obilazi županijske, gradske i općinske organizacije naše stranke. Tako se proteklih dana sastao sa Županijskim odborom HDZ-a Karlovačke županije te gradskim odborima Samobora, Koprivnice, Lepoglave i Ivanca, a sudjelovao je i na blagdanskom domjenku Organizacije HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb -zapad.

Na sastanku s karlovačkim županijskim odborom, koji se održao u Općini Kamanje, sudjelovao je župan i predsjednik ŽO HDZ-a Karlovačke županije Damir Jelić, a u Lepoglavi i Ivancu predsjednik ŽO HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak.

Partnerstvo Vlade i lokalnih jedinica

Adanić je na sastancima govorio o novom ustroju Glavnog tajništva HDZ-a, novom Statutu stranke, ustrojavanju stručnih odbora HDZ-a na županijskim i gradskim razinama, ali i postignućima naše Vlade i njenom iskrenom partnerstvu s lokalnim jedinicama.

- Naša je Vlada u dvije godine pokrenula i realizirala projekte u sjeverozapadnoj Hrvatskoj kao nijedna Vlada do sada. Primjerice, brza cesta Varaždin-Ivanec-Lepoglava-Krapina, ulaganja u bolnice, škole i vrtiće, povratak legendarnih „Puma“ u Varaždin… To građani sjeverozapadne Hrvatske vide, što će i honorirati na sljedećim izborima!

Na sjednici pak Vlade u Karlovcu 6. prosinca potpisani su ugovori, odluke i sporazumi važni za Grad i Karlovačku županiju u vrijednosti od 2 milijarde i 582 milijuna kuna!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/donijeli-smo-ugovore-i-projekte-vrijedne-258-milijardi-kuna-snazna-je-poruka

Uspješna politika HDZ-a

HDZ jejedinstven i složan u promoviranju i podupiranju politike Vlade RH! - ističe Adanić.

- Punim jedrima idemo prema novoj pobjedi - na europskim izborima! Nije tajna: očekujemo još bolje rezultate na svim sljedećim izborima! Naši nedavni trijumfi u Osijeku, Zadru i Otočcu, ali i sve ankete, potvrđuju da građani prepoznaju naš rad i da je HDZ, predvođen predsjednikom Plenkovićem, na dobrom putu!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/crobarometar-hdz-premocno-na-1-mjestu-zavrsavamo-godinu-kako-smo-je-i-zapoceli

NOVI ČLANOVI HDZ-a NOVI ZAGREB - ZAPAD

Stjepan Adanić ovih je dana pohodio i Organizaciju HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb - zapad. Na tradicionalnom domjenku u Blatu - na koji je došlo više od 140 predstavnika temeljnih organizacija HDZ-a umjesto uobičajenih 50-ak! - pomoćnik glavnog tajnika najavio je nove izborne pobjede naše stranke i nova postignuća naše Vlade, ali je i svečano uručio pristupnice novim članovima naše stranke iz Temeljnog ogranka HDZ-a Sveta Klara.

Sjajno ozračje na domjenku i kontinuirano pristupanje novih članova najbolja su potvrda da su hrvatski ljudi itekako svjesni ključne razlike između nas i oporbe: dok se oni bave incidentima i stalno žele izazvati neku krizu ili dramu - nudeći maglu, opsjene i destrukciju - mi radimo i rješavamo probleme!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/za-jutarnji-list-porezno-smo-rasteretili-gradane-i-gospodarstvo-u-2019-fokus-ce