Predsjednik GO HDZ-a grada Osijeka naveo jesve ono zašto Bubalo ne treba dobiti podršku: 4000 radnih mjesta je izgubljeno,poslovne zone su prazne, lokali u centru grada su prazni, u 18 sati u centrugrada nema „žive duše“, nema vizije, nema strategije, mladi se iseljavaju,desetke milijune gradskih sredstava je oročio u poslovnim bankama, ozbiljniinvestitori zaobilaze grad, politiku grada baziraju na sukobu i inatu saživima, a po potrebi i sa „mrtvima“!

Za vrijeme mandata gospodina Bubala gradOsijek postao je palanka umjesto metropola Slavonske ravni – gazimo premasigurnoj propasti!

Župana Šišljagića podsjetio je da nije dobioodgovor na pitanje gdje je utrošen novac (milijunski iznosi) na stavkureprezentacija u Županijskoj firmi Zavod za javno zdravstvo.

Predsjednik Kramarić je podsjetio stanovnikegrada Osijeka i Osječko-baranjske županije kako su Šišljagić i Bubalo, tenjihova družina doveli Sanadera na vlast kako u Hrvatsku demokratsku zajednicutako i na državnoj razini, sve uz pomoć krađe glasova na Izbornom saboru, akada se nisu dogovorili oko podjele plijena pobjegli su netragom iz HDZ-a.

Predsjednik GO HDZ-a grada Osijeka Kramarićpodsjetio je Šišljagića kako je dužan stanovnicima kako Osijeka tako iOsječko-baranjske županije, objasniti kako je molio Sanadera ga stavi zaministra zdravstva, a poslije Sanaderovog odbijanja Šišljagić je razočaranotražio utjehu u regionalnoj stranci.