Predsjednik osječko-baranjskoga županijskog HDZ-a (i član Predsjedništva naše stranke) Ivan Anušić istaknuo je na konferenciji za medije u Osijeku da je u nedjelju Hrvatska na prekretnici. Birači, stoga, ne smiju propustiti priliku da sami odluče o svojoj sudbini i sreći!

- Naša je kandidatkinja pobijedila u Osječko-baranjskoj županiji - Slavonci i Baranjci listom su podržali promjene. Dosta je Josipovićevih priča o prošlosti - građani žele jamstvo budućnosti i dostojanstvenog života. Pozivamo sve građane da 11. siječnja iziđu na izbore ZA bolju Hrvatsku!

Zajedništvom protiv govora mržnje

Anušić je - ponukan SDP-ovom ideološkom uskogrudnošću i govorom mržnje - pozvao na svehrvatsko zajedništvo kakvo smo imali 90-ih. Izborom predsjednice zaustavit će se egzodus pod odnarođenom SDP-ovom vlašću:

- U nedjelju će mladi reći NE iseljavanju! Naša će kandidatkinja biti glas naroda - koji želi nova radna mjesta. Kad pokrenemo gospodarski oporavak i zapošljavanje, vratit će se veliki dio mladih koji su pod SDP-om vlasti morali iseliti, ponovno će se ujediniti razdvojene obitelji i stvoriti preduvjeti za demografski i duhovni procvat.

ZA buduću predsjednicu! ZA bolju Hrvatsku! 

ZA domoljubno zajedništvo, ZA povećanje životnog standarda, ZA iskorištavanje EU fondova i vraćanje povjerenja koje smo izgubili u Europi!