Kao ozbiljna stranka, ozbiljno se pripremamo za europske izbore! Nakon što je neki dan pohodio Osječko-baranjsku županiju, glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković sinoć se u vijećnici Pučkoga otvorenog učilišta u Velikoj Gorici sastao i sa Županijskim odborom HDZ-a Zagrebačke županije (predsjednik: Dražen Barišić).

Plan je da u sklopu izbornih priprema do 15. travnja glavni tajnik obiđe sve županijske organizacije naše stranke.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-iz-osijeka-u-sklopu-izbornih-priprema-obici-cemo-do-15-travnja-sve

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nijedna-vlada-dosad-nije-toliko-brinula-o-slavoniji-88-mlrd-kuna-ulazemo-u

Stranka prelazi u „izborni mod“

- U ponedjeljak smo na sjednici Predsjedništva HDZ-a donijeli odluku o osnutku i sastavu Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta. Do početka službene kampanje namjeravam sve županijske organizacije upoznati s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama. Stranka prelazi u „izborni mod“: osnivamo izborne stožere na razinama županija, gradova i općina - istaknuo je Jandroković u Velikoj Gorici.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/prezentirali-smo-nacrt-programa-hdz-za-eu-izbore-ponovno-cemo-pobijediti-kao-2013

Jalova, bezidejna, agresivna oporba

Iznijevši presjek postignuća naše Vlade i naše stranke u aktualnom mandatu, osvrnuo se i na oporbene demagoge svih boja i zastava, koji u nedostatku bilo kakvog sadržaja posežu za cirkusom, agresijom i destrukcijom:

- Saborske rasprave već duže vrijeme potvrđuju da je oporba jalova, bez ozbiljnih ideja i prijedloga. Na sve načine incidentima pokušavaju steći vidljivost, privući medijsku pozornost, kada već nemaju nikakvih ozbiljnih politika. Njih se stoga niti ne može nazivati alternativom našoj Vladi, HDZ-u i parlamentarnoj većini!

Zajedno po novu pobjedu!

Nakon dviju briljantnih pobjeda na parlamentarnim i lokalnim izborima, pod ovim vodstvom HDZ-a slijedi i treći trijumf - na europskim! - zaključio je glavni tajnik.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/jaka-hrvatska-u-sigurnoj-i-razvijenoj-europi-je-bila-ideja-vodilja-i-dr-franje