Ponos. Zajedništvo. Domoljublje. U Osijeku se nekoliko stotina stanovnika Gradske četvrti Jug 2 okupilo na završnom predizborni skupu Domoljubne koalicije (HDZ, HSS, DESNO i BUZ) uoči (ponovljenih) izbora za vijeća gradskih četvrti.

ZA bolji Jug 2

Na našoj su listi pomno odabrani ljudi koji će biti posrednici između građana i Gradske uprave, a takva - da se tako izrazimo - svojevrsna koalicija jamac je naše pobjede! Donosimo njihova imena: Davor Mikulić (nositelj liste), prof. dr. sc. Srećko Tomas , Tomislav Šabić, Kristina Leventić, Damir Ivanović, Katarina Kasun, Ivan Galović, Božo Knezović, Tijana Kekez, Kristina Ivić i Hrvoje Perak.

Niz važnih projekata!

Bolja kvaliteta života svakog pojedinca, razvoj kulture, više sportskih sadržaja, skrb za djecu i starije osobe… Sve to je potrebno da bi jedna zajednica krenula prema boljitku, a naši kandidati će - uostalom, kao i širom Lijepe Naše - nakon pobjede „baciti“ se odmah na posao da se zacrtani planovi i ostvare. Navedimo samo nekoliko hvalevrijednih projekata: izgradnja sportsko-rekreacijskog centra na Bajeru, dogradnja osnovne škole „Tin Ujević“ i izgradnja parka umirovljenika. Sve ove točke programa građanima je predstavio povjerenik HDZ-a za Grad Osijek Ivan Radić. 

Donosimo ključne poruke iz njegova govora:

Hrvatska zaslužuje bolje!

Značaj ovih izbora je u tome što su „najživotniji“! Moramo se baviti stvarnim komunalnim i infrastrukturnim problemima koji muče stanovnike gradske četvrti Jug II. Naša je obveza prema građanima i dovršenje crkve Svete Obitelji.

ZA gospodarski oporavak!

Domoljubna koalicija nastavit će pobjednički kontinuitet i na parlamentarnim izborima - HDZ će se vratiti na čelo države. Potpuno usmjeren na gospodarski oporavak i društveni napredak Lijepe Naše! Obveza nam je Hrvatsku učiniti kvalitetnijom za život! Čast je služiti građanima!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nove-snage-u-osijeku-novi-iskorak-prema...