Predsjednik Vlade RH i HDZ-a mr. sc. Andrej Plenković jučer je, nakon Zadarske županije, posjetio Šibensko-kninsku. U toj županiji, sinoć je predsjednik Plenković u Kninu dao snažnu potporu našoj kandidatkinji za kninsku gradonačelnicu Josipi Rimac.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/pobjeda-u-pagu-bit-ce-nastavak-niza-nasih-sjajnih-rezultata-u-zadarskoj-zupaniji

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-sibenika-ocekujem-uvjerljivu-pobjedu-burica-u-gradu-i-pauka-u-zupaniji-te-nastavak

U Kninu su predsjednika Plenkovića srdačno dočekali brojni naši članovi i simpatizeri. Uz buduću gradonačelnicu Josipu Rimac, domaćini su bili prvi čovjek šibensko-kninskog (županijskog) HDZ-a Nediljko Dujić te sadašnji i budući šibensko-kninski župan Goran Pauk.

Rimac pobjeđuje

Kako je naglasio Plenković, u drugom krugu lokalnih izbora Josipa Rimac će postati gradonačelnica, a Pauk će potvrditi svoj mandat župana.

- U drugom krugu očekujem sinergiju svih naših birača i pobjedu - kako u Kninu tako u Šibensko-kninskoj županiji! Uvjeren sam u pobjedu Josipe Rimac.

Dodao je da Kninu, kao i cijeloj Hrvatskoj, treba stabilnost i sigurnost. Suradnja Vlade RH i Šibensko-kninske županije za sve one projekte koje svima nama donose bolju budućnost.

Zajedno do pobjede!

Kandidatkinja za kninsku gradonačelnicu Josipa Rimac pozvala je sve da zajedničkim snagama u nedjelju Knin bude u plavoj, pobjedničkoj boji.  

- Uvjerena sam da ću na mjestu vaše gradonačelnice svojim predanim radom najbolje znati surađivati s Vladom i našom županijom. Zato vas još jednom pozivam da zajedničkim snagama pobijedimo u nedjelju kako ne bi dozvolili da se zaustave svi započeti i planirani projekti za dobrobit svih nas i naše djece.