Kao i uvijek u predizborno vrijeme, zahuktava se pozitivna energija među članicama i članovima HDZ-a te našim simpatizerima! Kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za izbore, osnivamo stožere na razinama županija, gradova i općina. Uvjeren sam da će HDZ biti uvjerljivi pobjednik europskih izbora - najavio je glavni tajnik naše stranke i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u Križevcima uoči obilježavanja 29. obljetnice osnutka HDZ-a u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Dodatnih 2,1 mlrd. kuna za lokalne jedinice

Istaknuo je i da će naša Vlada ostati upamćena po procesu fiskalne decentralizacije:

- Izmjenama zakona o njihovom financiranju, lokalne jedinice imaju 2,1 milijarde kuna izvornih prihoda više nego u vrijeme SDP-ove Vlade! Zamislite samo koliko razvojno-socijalnih projekata naši gradovi i općine mogu financirati tim sredstvima!

Neprijeporna postignuća naše Vlade

Pritom ova, HDZ-ova Vlada, predvođena predsjednikom Plenkovićem, itekako vodi računa i o kapitalnim infrastrukturnim projektima, koji su zamašnjak razvoja pojedinih krajeva Lijepe Naše - dodao je Jandroković:

- Dovršava se brza cesta do Koprivnice, a i željeznička pruga, koja je jako važna za prometnu povezanost Koprivničko-križevačke županije s ostatkom Hrvatske, ali i s Mađarskom, gradi se dobrom dinamikom. EU novcem gradimo i Pelješki most, a ekonomski su pokazatelji dobri: rastu BDP, plaće i zaposlenost, a smanjuju se porezi, javni dug i cijene hrane! Sve su to neprijeporna postignuća naše Vlade!

POSJET 3. ŽUPANIJSKOJ ORGANIZACIJI U SKLOPU IZBORNIH PRIPREMA

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ prelazi u „izborni mod“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku i Zagrebačku županiju, koprivničko-križevački HDZ 3. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-iz-velike-gorice-hdz-prelazi-u-izborni-mod-osnivamo-stozere-po

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nijedna-vlada-dosad-nije-toliko-brinula-o-slavoniji-88-mlrd-kuna-ulazemo-u

Naša stranka, kako reče glavni tajnik, prelazi u „izborni mod“!