Zajedništvo. Domoljublje. Ponos. U Mjesnom domu u Četekovcu svečano je obilježena 25. obljetnica osnutka HDZ-a Općine Mikleuš (Virovitičko-podravska županija). Okupljenim članovima i simpatizerima naše stranke prigodnim riječima obratili su se predsjednik virovitičko-podravskog HDZ-a i saborski zastupnik Josip Đakić, predsjednik HDZ-a Općine Mikleuš Ivan Kanski, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević i tajnik Mladeži HDZ-a Virovitičko-podravske županije Siniša Horvat. 

Donosimo njihove ključne poruke:

ĐAKIĆ: Hrvatska nije Milanovićeva „slučajna država“!

Hrvatska je postala članicom Europske unije - što je i bila jedna od točaka programa prvog hrvatskog predsjednika dr. Franjo Tuđman. HDZ je to i realizirao! Vrijeme je da preuzmemo odgovornost za vođenje države i ostvarimo bolji život za svakog građanina. Milanović obilazi svijet i govori da je Hrvatska - „slučajna država“. Oni koji su napustili Hrvatski sabor kada se glasalo o našem suverenitetu, promijenili su zakon tri dana prije ulaska u EU da osumnjičene za ubojstva hrvatskih emigranata ne bi morali izručiti njemačkom pravosuđu. Još jednom se zahvaljujem građanima Općine Mikleuš na potpori koju su dali predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović. Uvjeren sam da će i na sljedećim izborima jednaku potporu dati HDZ-u i koaliciji okupljenoj oko naše stranke. 

KANSKI: Brojni projekti na dobrobit građana!

Zahvaljujem stanovnicima naše općine na povjerenju koje poklanjaju našoj stranci svih ovih godina. Realizirali smo brojne projekte i na to smo ponosni! Očekujemo pak brzi završetak svih započetih, i početak novih projekata. Za dobrobit svih naših građana i budućnost naše djece! Za bolji Mikleuš!

RONČEVIĆ: Umjesto podrške - Milanovićeva vlada stopira projekte!

Što je mandat ove Vlade bliže kraju, sve više se osjeća kako nas vladajući ignoriraju! Najbolji su primjer javni radovi koji u našoj županiji kasne jer su morali na - „dodatnu provjeru“. Javljeno nam je da broj prijavljenih javnih radova „moramo smanjiti“. U Osječko-baranjskoj županiji taj se problem nije pojavio. Dopušteno je sve onako kako su tražili. Kako bismo svi dobili priliku raditi jedan je od važnijih razloga zbog kojeg ćemo na parlamentarnim izborima maknuti s vlasti nesposobnu Milanovićevu vladu!

HORVAT: Dok SDP obmanjuje - događa se egzodus mladih!

Ministri Kukuriku vlade obilaze županije i pričaju ljudima kako je sve „divno i krasno“ i „smanjuju nezaposlenost“ - svi znamo da obmanjuju građane. Hrvatsku je za vrijeme njihove vladavine napustilo desetke tisuća mladih i obrazovanih - grad veličine Vukovara! Vrijeme je da odu! Moraju otići kako naši prijatelji više ne bi morali napuštati ovu lijepu zemlju i svoje domove!

SNAŽNA POTPORA ZA BOLJI MIKLEUŠ

Svečanosti su - osim načelnika Općine Mikleuš Milana Dundovića - prisustvovali brojni drugi načelnici: Tomislav Durmić (Zdenci), Mato Damjan (Crnac), Željko Vencl (Nova Bukovica), Hrvoje Miler (Špišić Bukovica), Dražen Peić (Gradina) i zamjenik načelnika Čačinaca Alen Jurenac.